Kirjautuminen

Sähköpostiosoite:

Salasana:

Unohtuiko salasanasi?
Rekisteröidy

Ostoskori

Vaahtera-palmusiirappi 1L

 

Vaahtera-palmusiirappi 0,5L

Sitruunamehupaasto on erikoispaasto, joka perustuu sitruunoista ja vaahtera-palmusiirapista valmistettavaan raikkaaseen ja runsaasti kivennäis- ja hivenaineita sisältävään paastojuomaan. Vaahtera-palmusiirapista ja sitruunasta valmistettava paastojuoma pitää kehon emäksisenä ja auttaa kehon puhdistuksessa.

Sitruunamehupaaston tuloksena on puhtaampi iho, kauniimmat hiukset, parantunut ruoansulatus ja yleisvointi.

Sitruuna
Sitruunalla ja vaahtera-palmusiirapilla on tässä paastossa keskeinen asema. Sitruuna sisältää runsaasti C-vitamiinia ja luonnollisia bioflavonoideja. Vaikka sitruuna itsessään on hapan, sen vaikutus elimistössä on emäksinen, tasapainottava ja puhdistava.

Vaahtera-palmusiirappi
Vaahtera-palmusiirappi valmistetaan vaahteran ja palmun mahlasta, ja se on kehitetty erityisesti Lemon Detox -sitruunamehupaastoa varten. Vaahtera- ja palmusiirappi sisältävät runsaasti kivennäis- ja hivenaineita. Lisäksi niiden ravintoainekoostumukset täydentävät toisiaan. Yhteen litraan vaahtera-palmusiirappia käytetään 40-50 litraa mahlaa, josta on kuumentamalla haihdutettu vettä. Valmis paastojuoma sisältää noin kolme kertaa enemmän kivennäis- ja hivenaineita kuin vastaava määrä mahlaa. Tuotteeseen käytetty vaahterapalmusiirappi on tummaa ja vaahterasiirapeista kivennäisainepitoisinta, sillä se valmistetaan keruukauden loppupuolen mahlasta.

Cayennenpippuri Paastojuomaan kuuluu myös ripaus cayennenpippuria, joka edistää verenkiertoa ja irrottaa limaa paaston aikana.

Arvostele tuote

Kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja tuotteista.

Vaahtera-palmusiirappi 0,5L

Vaahtera-
palmusiirappi 0,5L

Hinta: 26.00 €
Koko: 0,5 L Tuotetiedot

 

 

Vaahtera-
palmusiirappi 1L

(Tuote tilapäisesti loppu)
Tilaa saatavuustiedote »
Hinta: 42.90 €
Koko: 1 L

 

Kelasin Kromi

200 tabl.

8.90 €

Probiootti Plus

125 kaps.

19.90 €

Havupuu-uutejuoma

600ml

5.90 €

 
© Vitanetti