C-vita+sinkki

120 tabl.

1090 Norm. 1490ALENNUS -27%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

C-VITA+SINKKI-imeskelytabletissa on runsaasti C-vitamiinia ja sinkkiä.

C-vitamiini ja sinkki vaikuttavat vastustuskykyyn, sillä ne edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Elimistön monimutkaisessa immuunijärjestelmässä viruksia ja bakteereita vastaan on valkosoluilla keskeinen merkitys. Valkosoluja on monenlaisia, useat ovat syöjäsoluja, jotka tuhoavat elimistöön joutuneet bakteerit, toiset taas tuottavat vasta-aineita taudinaiheuttajia vastaan. Valkosolujen C-vitamiinipitoisuus on korkea. Kun valkosolut puolustautuvat bakteereita ja viruksia vastaan, valkosolujen C-vitamiinipitoisuus romahtaa, mutta pitoisuus voidaan palauttaa nauttimalla runsaasti C-vitamiinia noin viikon ajan. C-vitamiini ylläpitää vastustuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini toimii myös antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä, jota aiheuttavat mm. tupakointi, liikunta ja saasteet. Riittävä C-vitamiinin saanti auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta.

Sinkki vaikuttaa C-vitamiinin tavoin valkosolujen toimintaan, sillä sitä tarvitaan valkosolujen kehittymiseen ja niiden toimintaan. Vähäinen sinkin saanti heikentää vastustuskykyä ja lisää infektioherkkyyttä.

Lisätiedot

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 imeskelytabletti sisältää:

  • C-vitamiinia 500 mg
  • sinkkiä 15 mg


ERITYISTÄ

Tuote on mansikanmakuinen. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, proteiinia. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Saatavana vain päivittäistavarakaupoista.


ANNOSTUS terveyshyödyn saamiseksi

Aikuisille 1 imeskelytabletti  päivässä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa