Echinaforce

890

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Echinaforce - Kaunopunahattu-uute

Echinaforce on perinteinen kasvirohdosvalmiste (itsehoitolääke) flunssan tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. Echinaforce-uutteeseen käytettävät punahatut ovat luomuviljeltyjä ja ne käsitellään tuoreina, viimeistään 24 tunnin kuluttua sadonkorjuusta. 



Lisätiedot

Ainesosat
Vaikuttavia aineita on kaksi: kaunopunahatun (Echinacea purpurea (L.) Moench) tuoreesta versosta valmistettu etanoliuute (1:12) 860 mg/ml ja tuoreesta juuresta valmistettu etanoliuute (1:11) 45 mg/ml. ; uuttoliuotin molemmissa uutteissa 57,3% (m/m) etanoli-vesi –seos (1 ml = 28 tippaa). Muut aineet ovat etanoli (96 % V/V) ja puhdistettu vesi.
 
Annostus
Suositeltu annos vilustumisoireiden hoitoon aikuisille (myös iäkkäille) ja yli 12-vuotiaille nuorille on 20 – 25 tippaa veden kera 3 - 5 kertaa päivässä. Echinaforce®-tippoja saa käyttää enintään 10 vrk:n ajan akuuttien vilustumisoireiden hoitoon.
Ota yhteys lääkäriin, jos oireet eivät tässä ajassa mene ohi, tai jos ne pahenevat (saat korkean kuumeen, ilmenee hengitysvaikeuksia, paksua limaa tai verta ysköksissä).
 
Vilustumisoireiden ennaltaehkäisyssä suositusannos on 20 tippaa 3 kertaa päivässä.
Ennaltaehkäisyä voi yhtäjaksoisesti käyttää enintään kahden kuukauden ajan.
 
Käyttörajoitukset
Allergia punahatuille, mykerökukkaisille Asteraceae (Compositae) -kasveille (esim. pujolle) tai tämän lääkkeen jollekin muulle aineelle, jokin etenevä systeeminen sairaus (esim. tuberkuloosi tai jokin sidekudossairaus), autoimmuunisairaus (esim. MS-tauti), immuunipuutos (esim. HIV-infektio). Keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on jokin maksa- tai munuaissairaus, tai olet atoopikko tai olet herkkä saamaan allergisia reaktioita.
 
Gluteeniton, laktoositon.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa