Garlimax ABG

1390

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Fermentoitu valkosipuliuute – B-vitamiinitabletti

Garlimax® ABG -valkosipulitabletit sisältävät 250 mg biologisesti aktiivista fermentoitua  ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. ABG10+® -uute on uuden sukupolven standardoitu valkosipuliuute.
S-allyylikysteiini (SAC) on stabiilimpi yhdiste kuin alliini tai allisiini, joita on raa´assa valkosipulissa. SAC on vesiliukoinen ja hyvin imeytyvä.
 
ABG10+® -uutteen nimi tulee sanoista Aged Black Garlic. GMO-vapaat valkosipulit viljellään ja uute valmistetaan Espanjassa. Uutteeseen käytetään valkosipulin kokonaisia kynsiä ja kantaja-aineena on maltodekstriini.
Fermentoinnissa ei käytetä apuna bakteereja tai hiivoja, vaan valkosipuleiden annetaan kypsyä eli fermentoitua omien entsyymiensä avulla (autolyysi) kontrolloidussa lämmössä ja kosteudessa. Prosessia voi kutsua myös kypsymiseksi. Valkosipulin väri muuttuu mustaksi, epämiellyttävä haju poistuu ja uutteen fenolipitoisuus lisääntyy jopa 10-kertaiseksi tavalliseen valkosipuliuutteeseen verrattuna.
Kolmen B-vitamiinin yhdistelmä foolihappo, B6- ja B12-vitamiini edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Quatrefolic® folaatti on bioaktiivinen foolihapon muoto (L-metyylifolaatti), joka vaikuttaa suoraan elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.
 
Nauttimalla päivittäin Garlimax® ABG -valkosipuliuutetabletteja pysyt vireänä ja virkeänä.

Lisätiedot

Ainesosat
Fermentoitu ABG10+® valkosipuliuute, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Pyridoksiinihydrokloridi, Quatrefolic® folaatti*, Metyylikobalamiini * (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Fermentoitua valkosipuliuutetta 250 mg
B6-vitamiinia 1,4 mg*
Foolihappo 200 µg*
B12-vitamiinia 2,5 µg*
* 100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa