Bio-C-Sinkki

740 Norm. 990ALENNUS -25%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bio-C-Sinkki – Vastustuskyvylle ja vilustuneille

Bio-C-Sinkki™ on miellyttävän makuinen imeskelytabletti, joka sisältää orgaanista sinkkiä ja acerolakirsikkauutteesta saatua luonnon C-vitamiinia. Sekä C-vitamiini että sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. 
Imeskelytabletti sulaa suussa ja vapauttaa C-vitamiinia ja sinkkiä nopeasti ylempien hengitysteiden limakalvoille. Tästä on etua, sillä nenän ja suun limakalvot voivat toimia porttina sellaisille mikro-organismeille, joita emme halua elimistöömme. Kun luomme limakalvoille ihanteelliset olosuhteet ja varmistamme samalla vastustuskyvyn normaalin toiminnan, pystymme paremmin suojautumaan mikro-organismeilta, jotka voivat olla myös taudinaiheuttajia.

Lisätiedot

Ainesosat
Makeutusaine (ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), aromivahvenne (glysiini), kuivattu acerolakirsikkauute, appelsiiniaromi, sinkkiglukonaatti, täyteaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
 
Annostus
1-4 tablettia päivässä, imeskelytabletti. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Liiallisella ksylitolin käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-4 tabl. 
C-vitamiinia 15 - 60 mg (19 - 75%)*
Sinkkiä 2,5 - 10 mg (25 - 100%)*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa