Bioteekin Teho Punariisi+Q10

60 tabl.

990 Norm. 1190ALENNUS -17%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

TEHO PUNARIISI + Q10

Nykytiedon mukaan alhainen veren homokysteiinipitoisuus on yhtä tärkeää kuin kohdallaan olevat rasva-arvot. Ravitsemuksella voi vaikuttaa kumpaankin.
Kasvikset sisältävät veren rasva-arvoja tasapainottavan kuidun lisäksi antioksidantteja, jotka estävät kolesterolin haitallista hapettumista. Kokojyväviljasta saa kuidun lisäksi foolihappoa ja B6-vitamiinia, jotka yhdessä B12-vitamiinin kanssa edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Kovien eläinrasvojen sijasta kannattaa suosia kasvi- ja kalaöljyä, jotka tasapainottavat rasva-arvoja. Myös liikunta ja laihduttaminen ovat hyväksi. Terveellistä ruokavaliota voi täydentää monakoliini-K:ta sisältävällä fermentoidulla punariisillä ja vitamiineilla. Bioteekin Teho Punariisi + Q10 sisältää näiden lisäksi myös ubikinonia (koentsyymi Q10).

Lisätiedot

Ainesosat
Punariisivalmiste (Monascus purpureus -sienellä fermentoitu riisi), Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Koentsyymi Q10 (ubidekarenoni), Paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), Foolihappo, Väri (titaanidioksidi, kapselikuoressa), B12-vitamiini (syanokobalamiini)
 
Annostus
Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena runsaan veden kera. Valmisteen säännöllinen käyttö on suositeltavaa.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
Punariisivalmiste 420 mg
– josta monakoliini-K – 2,5 mg
Ubikinoni (koentsyymi Q10) 5 mg
B6-vitamiini 3 mg (215 %*)
Foolihappo 300 µg (150 %*)
B12-vitamiini 1,5 µg (60 %*)
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa