Selesan Kasviantioksidantti

60 tabl.

750 Norm. 995ALENNUS -25%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Monipuolinen yhdistelmäantioksidanttivalmiste:
Sisältää bioflavonoideja ja fenolihappoja, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina ehkäisemällä veren rasvahappoja härskiintymästä. Kasviantioksidanttien lisäksi tuotteessa on kaikki tunnetut antioksidantteina toimivat hivenaineet, mineraalit ja vitamiinit. Lisäksi tuotetta on täydennetty kromipikolinaatilla.

Selesan Kasviantioksidantti on soluja suojaava 15 antioksidantista ja kromista koostuva monipuolinen ravintolisä. Sisältää 7 kasviantioksidanttia, 6 vitamiinia, 2 hivenainetta ja 2 mineraalia.

Fysiologiset vaikutukset

  • Monipuolinen vitamiini-, kivennäisaine- ja kasviantioksidanttivalmiste, joka sisältää seleeniä, sinkkiä, mangaania, B1-, B6– ja B12-vitamiinia, foolihappoa, pantoteenihappoa, C- ja E-vitamiinia sekä ainutlaatuista Spectra kasviantioksidanttiseosta, joka tukee puolustusjärjestelmää ja edistää hyvinvointia.
  • Seleeni, sinkki, mangaani, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, siittiöiden muodostusta sekä hiusten ja kynsien hyvinvointia. Sinkki edistää näön, luuston, hiusten, kynsien, aineenvaihdunnan ja testosteronitasojen pysymistä normaaleina ja normaalia hedelmällisyyttä, lisääntymistä ja kognitiivista toimintaa.
  • B1-vitamiini edistää hermoston ja sydämen normaalia toimintaa ja B6-vitamiini veren punasolujen muodostumista ja hormonitoiminnan säätelyä. B6– ja B12-vitamiini edistävät homokysteiinin aineenvaihduntaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän toimintaa, psykologisia toimintoja sekä veren punasolujen muodostumista.
  • Folaatti edistää aminohapposynteesiä, veren muodostumista, immuunijärjestelmän toimintaa, psykologisia toimintoja sekä raskauden aikaista kudosten kasvua.
  • Pantoteenihappo, foolihappo, B6-, B12– ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Mangaani edistää luuston ja sidekudoksen hyvinvointia sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Lisätiedot

Annostus:

2 tablettia päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:
Spectra™ kasviantioksidanttiseosta 100 mg
E-vitamiinia 12 mg (100 %)*
B1-vitamiinia 1,1 mg (100 %)*
Pantoneenihappoa 6,0 mg (100 %)*
B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %)*
B12-vitamiinia 2,5 µg (100 %)*
Foolihappoa 200 µg (100 %)*
C-vitamiinia 80 mg (100 %)*
Sinkkiä 10 mg (100 %)*
Mangaania 2,0 mg (100 %)*
Seleeniä 55 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:

Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, Spectra™ kasviantioksidanttiseos, L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, Sinkkisitraatti, L-selenometioniini, Pintakäsittelyaine E 470b, Mangaanisitraatti, Kalsium-D-pantotenaatti, Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi,  Tiamiinimononitraatti, (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic®)

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa