Suomenlippu

Lycoforce Plus

60 kaps

1590

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Lykopeeni-sinkki-C- ja D-vitamiinikapselit

Lycoforce® Plus-kapselit sisältävät tomaatista eristettyä luontaista lykopeenia 7,5 mg/kapseli sekä sinkkiä, C- ja D-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lykopeeni on tomaatin punaista väriainetta (karotenoidi).
Antioksidantit sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista. hapettumisstressiltä sekä ihon hyvinvointia.
Vastutuskykyyn, lihaksille, luustolle, iholle, verisuonille, rustoille.
Auttaa vähentämään väsymystä.

Fysiologiset vaikutukset

  • Lykopeeni on tomaatin punainen väriaine, joka kuuluu karotenoidien ryhmään. Lykopeeni sopii useimmiten myös henkilöille, jotka ovat tomaatille allergisia.
  • Sinkki säätelee noin 200 entsyymin toimintaa. Se vaikuttaa vastutuskykyyn, hedelmällisyyteen sekä ihon, hiusten ja kynsien kuntoon ja haavojen paranemiseen.
  • Elimistö tarvitsee sinkkiä lutenisoivan hormonin (LH) sekä munarakkuloita stimuloivan hormonin (FSH) synteesiin ja erittämiseen, sukurauhasten jakaantumiseen, kivesten kasvuun ja sperman muodostumiseen.
  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.
  • C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon, verisuonten ja rustojen toimintaa varten. Se myös edistää raudan imeytymistä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki ja C-vitamiini yhdessä täydentävät toistensa vaikutusta.
  • Antioksidanttien tarvetta lisäävät muun muassa stressi, fyysinen rasitus, yksipuolinen ravinto, auringon UV-säteily, ilmansaateet sekä runsas alkoholin käyttö ja tupakansavu.
  • Lycoforce® Plus sopii jatkuvaan käyttöön.

Lisätiedot

Annostus:

2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Kapselin voi halutessaan avata ja käyttää pelkästään sisällön sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan.

Vuorokausiannos 2 kaps. sisältää:

Lykopeenia 15 mg
Sinkkiä 5 mg (50 %)*
C-vitamiinia 40 mg (50 %)*
D3-vitamiinia 20 µg (200 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:

Paakkuuntumisenestoaine E 460, Luontainen lykopeeni tomaatista, Kasvipohjainen kapselin kuori E 464, Askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, Kolekalsiferoli

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa