Lycoforce Plus

1490 Norm. 1790ALENNUS -17%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Lykopeeni-sinkki-C- ja D-vitamiinikapselit

Lycoforce® Plus-kapselit sisältävät tomaatista eristettyä luontaista lykopeenia 7,5 mg/kapseli sekä sinkkiä, C- ja D-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Antioksidantit sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä, sekä ihon hyvinvointia.
  • Vastutuskykyyn, lihaksille, luustolle, iholle, verisuonille, rustoille.
  • Auttaa vähentämään väsymystä.

Sinkki vaikuttaa vastutuskykyyn, hedelmällisyyteen sekä ihon, hiusten ja kynsien kuntoon ja haavojen paranemiseen. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon, verisuonten ja rustojen toimintaa varten. Se myös edistää raudan imeytymistä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Antioksidanttien tarvetta lisäävät muun muassa stressi, fyysinen rasitus, yksipuolinen ravinto, auringon UV-säteily, ilmansaateet sekä runsas alkoholin käyttö ja tupakansavu.

Lisätiedot

Ainesosat:
Paakkuuntumisenestoaine E 460, Luontainen lykopeeni tomaatista, Kasvipohjainen kapselin kuori E 464, Askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, Kolekalsiferoli
 
Annostus:
2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Kapselin voi halutessaan avata ja käyttää pelkästään sisällön sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan.
Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos 2 kaps.
Lykopeenia 15 mg
Sinkkiä 5 mg (50 %)*
C-vitamiinia 40 mg (50 %)*
D3-vitamiinia 20 µg (200 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä