Wonder Legs

30 tabl.

2190 Norm. 2630ALENNUS -17%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Väsyneet ja raskailta tuntuvat jalat

Wonder Legs™ valmiste tekee jaloista keveät ja vähentää erityisesti pitkäaikaisesta istumisesta tai seisomisesta johtuvaa väsyneisyyden tunnetta jaloissa. Wonder Legs -tabletin ainesosat auttavat ylläpitämään verisuoniston normaalia toimintaa. Tuote sisältää rannikkomännyn kuoriuutetta ja punaisen viinirypäleen lehtiuutetta ja C-vitamiinia. C-vitamiini edistää verisuonten normaalia kollageeninmuodostusta. Valmistamme Wonder Legs -tabletit Ruotsissa.

Suositeltu vuorokausiannos:

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elämäntapojen korvikkeena. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä. Ei sovi Marevan verenohennuslääkkeen kanssa yhteen. Valmistettu Ruotsissa farmaseuttisen laadunvalvonnan alaisuudessa.

Wonder Legsin käyttö:

  • Kun haluat ylläpitää jalkojen hyvinvointia ja aktiivisuutta koko päivän.
  • Kun jalat tuntuvat raskailta pitkäaikaisen istumisen tai seisomisen takia.
  • Kun jalkojen väsymys ja turvotus tekee sinut väsyneeksi.
Vuorokausiannos sisältää  1 tabl.
Rannikkomännynkuoriuute  (Pinus pinaster Aiton) 360 mg
Viiniköynnöksenlehtiuute (Vitis vinifera L.) 360 mg
Mustapippuriuute (Piper nigrum L.) 20 mg
standardoitu 40 %:iin piperiiniä  
C-vitamiini 40 mg (50*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta  

 

Ainesosat:
Standardoitu rannikkomännyn kuoriuute (Pinus pinaster, Aiton), standardoitu viininlehtiuute (Vitis vinifera L.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini (askorbiinihappo), mustapippuriuute (Piper nigirum L.) pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi).

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä