Wonder Legs

30 tabl.

2190 Norm. 2630ALENNUS -17%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Väsyneet ja raskailta tuntuvat jalat?

Wonder Legs™ valmiste tekee jaloista keveät ja vähentää erityisesti pitkäaikaisesta istumisesta tai seisomisesta johtuvaa väsyneisyyden tunnetta jaloissa. Wonder Legs -tabletin ainesosat auttavat ylläpitämään verisuoniston normaalia toimintaa. Tuote sisältää rannikkomännyn kuoriuutetta ja punaisen viinirypäleen lehtiuutetta ja C-vitamiinia. C-vitamiini edistää verisuonten normaalia kollageeninmuodostusta. 

Wonder Legsin käyttö:

  • Kun haluat ylläpitää jalkojen hyvinvointia ja aktiivisuutta koko päivän.
  • Kun jalat tuntuvat raskailta pitkäaikaisen istumisen tai seisomisen takia.
  • Kun jalkojen väsymys ja turvotus tekee sinut väsyneeksi.

Lisätiedot

Suositeltu vuorokausiannos:

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elämäntapojen korvikkeena. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä. Ei sovi Marevan verenohennuslääkkeen kanssa yhteen. Valmistettu Ruotsissa farmaseuttisen laadunvalvonnan alaisuudessa.

Vuorokausiannos sisältää

1 tabl.

Rannikkomännynkuoriuute (Pinus pinaster Aiton) 360 mg

Viiniköynnöksenlehtiuute (Vitis vinifera L.) 360 mg

Mustapippuriuute (Piper nigrum L.) 20 mg

standardoitu 40 %:iin piperiiniä

C-vitamiini 40 mg (50*)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:

Standardoitu rannikkomännyn kuoriuute (Pinus pinaster, Aiton), standardoitu viininlehtiuute (Vitis vinifera L.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini (askorbiinihappo), mustapippuriuute (Piper nigirum L.) pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi).

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä