Tri Tolosen Carnosin Forte 400mg

60 tabl

2990 Norm. 3640ALENNUS -18%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Alkuperäinen karnosiinitabletti!

Tri Tolonen Carnosin Forte 400 mg -tableteista karnosiini vapautuu hitaasti, vasta ohutsuolessa, jossa se imeytyy. Valmiste sisältää karnosiinin lisäksi E-vitamiinia ja sinkkiä. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sinkki edistäää normaalia proteiinisynteesiä. Suositeltava vuorokausiannos 1-2 tablettia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Mitä karnosiini on?
Karnosiini on luonnossa esiintyvä kahden aminohapon alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi. 

Superantioksidantti
Karnosiini on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista. 
Karnosiini toimii myös synergisesti muiden antioksidanttien kuten sinkin ja E-vitamiinin kanssa täydentäen niiden antioksidatiivista vaikutusta soluissa.

Ainesosat:

L-karnosiini 49%, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), DL-alfa-tokoferoliasetaatti 4%, sinkkioksidi 0,8%.

Annostus:

½-2 tablettia päivässä. 

Sivuvaikutukset:

Ei ole. Karnosiinia ei voi yliannostella, sillä jos sitä tulee enemmän kuin elimistö "hyväksyy", se vähentää automaattisesti sisäistä karnosiinin tuotantoaan. Karnosiini on elimistön oma sisäinen antioksidantti.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä