Havupuu-uutejuoma

600ml

580 Norm. 750ALENNUS -23%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Karin Havupuu-uutejuomassa on runsaasti terveyttä edistäviä fenolisia yhdisteitä – kuten resveratrolia, katekiinia ja muita flavonoideja – peräti 489 mikrogrammaa millilitrassa.

Karin Havupuu-uutejuoma on ainoa markkinoilla oleva luomusertifioitu havupuu-uutejuoma. Luomu-sertifikaatti tuotteelle myönnettiin vuonna 2012.

Tuote valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta. Raaka-aine hankitaan tarkkaan valvotuista luomusertifioiduista metsistä alle 50 kilometrin päästä tuotantotiloistamme. Männyt kaadetaan rypsiöljyllä voidellulla moottorisahalla harvennushakkuun yhteydessä, joten suuria metsäkoneita ei käytetä eikä raaka-aineen kerääminen aiheuta avohakkuualueita.

Luomutuotettu raaka-aine on täysin jäljitettävissä, joten jokaisen tuotteen sisältö voidaan paikantaa metsään asti.

Luonnonmukaisen keruutuotannon vähimmäisvaatimukset määritellään EU:n asetuksissa. Koko raaka-aineen käsittely ja valmistusprosessi on tarkkaan valvottua ja sisältää säännölliset luomutuotannon tarkastukset kerran vuodessa, jolloin tarkastetaan tuotantotilat ja raaka-aineen käsittely.

Lähdeveteen valmistetun uutteen 1 gramman valmistamiseen on käytetty 0,3 grammaa nuoren männyn kuorta ja nilaa. 
Tutkimuksiin perustuvien kemiallisten havaintojen ja havupuu-uutejuomaa käyttäneiden henkilöiden kokemusten perusteella ei sen hyvää tekevä sisältö ole pelkän uskon varassa. Sitä kannattaa kokeilla, eikä jatkuva käyttö ole pahitteeksi, sanoo professori Kalevi Pihlaja. 

Tehokas elimistösi elvyttäjä 
Nykyaikainen lääketiede on todistanut, että monet taudit johtuvat siitä, että ns. vapaat radikaalit tuhoavat solujen elinvoimaa. Antioksidantit estävät näiden vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Hyvänä esimerkkinä luonnonmukaisuuden vaikutuksesta ja tehosta ihmisen elimistöön on lisäravintovalmiste Havupuu-uutejuoma. Havupuu-uutejuoma sisältää juuri niitä luonnonmukaisia ravintoaineita, joita ihmisen elimistö tarvitsee päivittäin pitääkseen itsensä kunnossa.

Lisätiedot

Annostus:

Nauti päivittäin 1–4 dl. Sopii kaikenikäisille. Valmis juotavaksi.

SÄILYTYS: Avattuna jääkaapissa. Käytä runsaan viikon sisällä.

Ravintosisältö:

Ravintosisältö / 100 ml
Energiaa (kJ), 6
Energiaa (kcal), 1
Rasvaa (g), 0
Hiilihydraatteja (g), 0,4
- josta sokereita (g), 0
Proteiinia (g), 0
Suolaa (g), < 0,05

gluteeniton / maidoton / soijaton / vegaaninen

Tuote ei sisällä mitään väri-, lisä- tai säilöntäaineita.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa