Bioteekin super alfalipoiini 250mg

120 tabl.

2290 Norm. 38,-ALENNUS -40%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Alfalipoiinihappo on poikkeuksellisen tehokas antioksidantti eli haitallisilta hapettumisreaktioilta suojaava aine, joka on erityisen tärkeä nykyajan stressaantuneille ihmisille. Sillä on monia merkittäviä vaikutuksia elimistössä.

Lisätiedot

Elimistö valmistaa itse alfalipoiinihappoa välttämättömiin solutoimintoihin, mutta sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Lisäksi alfalipoiinihapon saanti monipuolisestakin ravinnosta on hyvin niukkaa. Sen vuoksi alfalipoiinihapon merkitys ravintolisävalmisteena kasvaa iän myötä.

Pienikokoisena rasva- ja vesiliukoisena yhdisteenä alfalipoiinihappo kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin. Samalla kun se hillitsee ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia se auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa.

Bioteekin Vahva Alfalipoiini sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa. Vahva, mutta hitaasti liukeneva tabletti sopii herkkämahaisille jopa paremmin kuin miedompi kapselimuotoinen valmiste.



Ainesosat
Alfalipoiinihappo
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)

Annostus
1 – 2 tablettia päivässä; niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön.

Käyttörajoituksia
Alfalipoiinihappo on osoittautunut turvalliseksi suurinakin määrinä, mutta varmuussyistä sitä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä lapsille.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä