Solgar Lysiini 500mg

1190

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Solgar® L-Lysiini 500 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää keholle välttämätöntä lysiini-aminohappoa. 

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.
 
L-lysiini on välttämätön aminohappo, jota löytyy mm. lihaskudoksesta. Se on myös suosittu ravintolisä tukemaan hyvinvointia vuodenaikojen vaihtuessa. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio tarjoaa tarvitsemamme aminohapot ja ravintolisä täydentää ja ylläpitää L-Lysiinin saantia ja tasoja kehossa.

Lisätiedot

Ainesosat
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisen estoaineet  (rasvahappojen magnesiumsuolat).
 
Annostus
1-2 kapselia päivässä aterioiden välillä.
 
Aktiiviset ainesosat (1-2 kapselia):
L-Lysiini (hydrokloridi ja vapaa muoto) 500-1000 mg

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Piiku 10.05.2017

Olen käyttänyt tätä pian 100 päivää pitääkseni ärhäkän herpeksen kurissa ja on kyllä toiminut hyvin. Vain kerran tuo vaiva pääsi yllättämään, mutta syynä taisi olla silloin runsas suklaansyönti.