Solgar L-Cysteine 500mg

1660

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Solgar®L-Kysteiini 500 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää rikkipitoista L-kysteiini-aminohappoa. 

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.
 
L-Kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, jolla on merkittävä rooli rasvahappojen aineenvaihdunnassa energiaksi. Keho käyttää sitä glutationin sekä ihosta, hiuksista ja kynsistä löytyvän keratiinin valmistamiseen.
Kysteiini on ei-välttämätön aminohappo (proteiinin rakennusaine), mikä tarkoittaa, että kysteiiniä voidaan valmistaa ihmiskehossa. Kysteiini on yksi harvoista rikkiä sisältävistä aminohapoista. Tämä mahdollistaa kysteiinin sitoutumisen erityisellä tavalla ja ylläpitää kehon proteiinien rakennetta. Kysteiini on glutationin antioksidanttikomponentti. Keho käyttää myös kysteiiniä tauriinin-aminohapon tuottamiseen.

Lisätiedot

Ainesosat
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa).
 
Annostus
1 kapseli päivässä aterioiden välillä.
 
Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):
L-kysteiini (hydrokloridi ja vapaa muoto)  500 mg    

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa