Solgar Vitamin B12 500 µg

890

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Solgar® B12-vitamiini 500 µg sisältää B12-vitamiinia, joka on merkityksellinen monissa kehon toiminnoissa, kuten energiantuotannossa ja hermoston hyvinvoinnissa. 

Solgar ® B12-vitamiini 500 μg on helposti päivittäin nautittavassa kasviskapselimuodossa. B12-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä kobalamiini, on ainoa koboltti-nimistä hivenainetta sisältävä vitamiini, jota tarvitaan punasolujen muodostumiseen. B12-vitamiinilla on useita erilaisia ​​rooleja kehossa ja se auttaa vähentämään väsymystä ja osallistuu energian vapauttamiseen syödystä ruuasta. Tämän lisäksi se tukee vastustuskykyä, mielen ja hermoston tasapainoa sekä veren punasolujen muodostumista.
B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota normaalisti saadaan luontaisesti kalasta, maitotuotteista ja lihasta. Sen lisäsaanti ravintolisän muodossa on tarpeellista erityisesti vegaaneilla, kasvissyöjillä sekä ikääntyneillä.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, mannitoli) kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
 
Annostus
1 kasviskapseli vuorokaudessa ruokailun yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.
 
Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):
B12-vitamiini  (syanokobalamiini) 500 ug, 20000*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa