Solgar Vitamin B12 100 µg

890

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Solgar® B12-vitamiini 100 µg sisältää B12-vitamiinia, jota tarvitaan mm. verisolujen muodostumiseen sekä hermoston hyvinvointiin. 

Solgar® B12-vitamiini 100 μg on tablettimuotoinen B12-vitamiini. Tämä vesiliukoinen vitamiini tunnetaan myös nimellä kobalamiini. Se on ainoa koboltti-nimistä hivenainetta sisältävä vitamiini, jota tarvitaan punasolujen muodostumiseen. B12-vitamiinilla on useita erilaisia ​​rooleja kehossa ja se auttaa vähentämään väsymystä ja osallistuu energian vapauttamiseen syödystä ruuasta. Tämän lisäksi se tukee vastustuskykyä, mielen ja hermoston tasapainoa sekä veren punasolujen muodostumista.
B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota normaalisti saadaan luontaisesti kalasta, maitotuotteista ja lihasta. Sen lisäsaanti ravintolisän muodossa on tarpeellista erityisesti vegaaneilla, kasvissyöjillä sekä ikääntyneillä.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).
 
Annostus
1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.
 
Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):
B12-vitamiini (syanokobalamiini) 100 µg, 4000*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa