Solgar Vegan Digestive Enzymes

1195

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Vegaaninen ruuansulatusentsyymi Solgar® Vegan Digestive Enzymes on pureskeltava, miellyttävän makuinen ruuansulatusentsyymivalmiste kasvissyöjille ja vegaaneille.

Solgar® Vegan Digestive Enzymes on ainutlaatuinen ja patentoitu yhdistelmä kasviperäisiä ruuansulatusentsyymejä, jotka auttavat tukemaan ruuansulatustasi ja ruuan ravinteiden imeytymistä.
Ruuansulatus on monimutkainen prosessi, jossa kehon hajottaa syömämme ruuan ravinteiksi käyttämällä haiman ja ohutsuolen muodostamia ruuansulatusentsyymejä. Joskus kehomme ei kuitenkaan tuota tarpeeksi ruuansulatusentsyymejä, vaikka noudattaisimmekin terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Tällöin myös ravinteiden imeytyminen ruuasta ei ole optimaalista.  Ruoka-allergiat, matala vatsahapon määrä ja krooninen stressi vaikuttavat myös ruuansulatusentsyymien tuotantoon.
 
Kun tarvitset tukea ruuansulatuksellesi aterioiden jälkeen, vegaaninen ruuansulatusentsyymi Solgar Vegan Digestive Enzymes voi auttaa. Tuote sisältää kasviperäistä lipaasia, amylaasia, proteaasia, amyloglukosidaasia ja sellulaasia.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaineet (mannitoli, maltodekstriini, guarkumi), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), aromiaine (piparminttuaromi).
 
Annostus
1-3 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä.
 
Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):
Kasvientsyymi komplex 144 mg
Sisältää:
Lipaasi 86 FIP

Amylaasi 1944 SKB
Proteaasi 7200 HUT
Amyloglykosidaasi 6,6 AG
Sellulaasi 108 CU

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa