Prelox

60 tabl

32,- Norm. 42,-ALENNUS -24%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Mitä Prelox® on ja mitä se sisältää?

Prelox® on ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä, jossa on kaksi merkittävää ainetta, Pycnogenol® ja L-arginiini. Pycnogenol® valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus maritima) kuoresta.

Tämä männynkuoriuute on luonnon voimakkaimpia antioksidantteja. Se auttaa mm. vähentämään soluille haitallisia vapaita radikaaleja. L-arginiini on aminohappo, jota esiintyy monissa ravintoaineissa. Se auttaa muun muassa lisäämään lihasmassaa ja kestävyyttä. Pycnogenol® ja L-arginiini ovat aineita, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä: ne ravitsevat typpioksidin tuotantoa lisäten näin typpioksidin määrää. Typpioksidi ylläpitää ratkaisevalla tavalla miehen seksuaalista vireyttä, koska se on eduksi verenkierrolle ja auttaa näin saavuttamaan voimakkaamman ja kestävämmän erektion.

Lisätiedot

Prelox® on tutkittu tuote. Kliiniset kokeet USA:ssa ja Euroopassa ovat osoittaneet, miten Prelox® on eduksi potenssille. Tohtori Steven Lamm´in tutkimuksessa*) 81,1 % Prelox® -valmistetta käyttäneistä miehistä piti sitä tehokkaana. Kaikkiaan 65 % ilmoitti aamuerektioiden lisääntyneen. Miehistä 73 % ilmoitti, että on helpompi saada erektioita. Ja 70,3 % ilmoitti, että erektioiden kesto pitenee. Prelox® on ainutlaatuinen tuote, jolle on myönnetty patentti. *) Lähde: Prelox® for improve-ment of erectile function: A review European Bulletin of Drug Research, Volume 11, No. 3, 2003. Steven Lamm, Frank Schoenlau, Peter Rohdewald.Yleisimpiä Prelox® -valmisteeseen liittyviä kysymyksiä:

Miksi Prelox®?
Prelox® on luonnonmukainen tuote, joka ravitsee ja vahvistaa kehon omia toimintoja.

Mitä aineita Prelox® sisältää?
L-arginiini on ihmiselle tärkeä aminohappo, jota elimistö tuottaa ja jota on myös ravinnossa.

Pycnogenol® taas on luonnosta peräisin oleva hyvin siedetty antioksidantti.

Liittyykö Prelox®-valmisteen käyttöön haittoja?
Pienellä osalla käyttäjistä saattaa aluksi esiintyä punoitusta tai päänsärkyä, mutta käytön jatkuessa niiden tulisi vähetä.
Jos kärsit vakavasta sairaudesta tai käytät lääkkeitä, tai jos sinulla on korkea verenpaine tai sydänvaivoja, sinun tulee keskustella oman lääkärisi kanssa ennen käytön aloittamista.

Miten Prelox® toimii?
Prelox® on L-arginiinin ja Pycnogenolin ainutlaatuinen seos, jolle on myönnetty patentti. Tämä valmiste ravitsee tehokkaasti typpioksidin tuotantoa, mikä auttaa verisuonia laajentumaan, jolloin erektion saaminen ja ylläpitäminen helpottuu.

Miten otan Prelox®-valmistetta?
Kaksi tablettia kaksi kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan. Tämän jälkeen yksi tabletti kaksi kertaa päivässä yleensä riittää.

Miksi on hyvä ottaa 4 tablettia päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan?
Kestää jonkin aikaa, ennen kuin Prelox®-valmisteen sisältämien tärkeiden aineiden ravitseva vaikutus saavuttaa optimaalisen tason. Aikaan vaikuttaa myös jossain määrin ikä, tupakointi ja muut terveyteen liittyvät tekijät.
Suurin osa miehistä huomaa positiivisen muutoksen, kun on käyttänyt neljän tabletin päiväannosta kahden ensimmäisen viikon ajan. Kahden viikon jälkeen kaksi tablettia päivässä yleensä riittää.

Auttaako Prelox® heti?
L-arginiini ja Pycnogenol® alkavat nopeasti ravita typpioksidin tuotantoa, mikä puolestaan lisää jaksamista ja viriliteettiä – näin sukupuolielämän laatu ja intensiteetti paranevat. Suurimman hyödyn ravintolisästä saa jonkin ajan säännöllisen käytön jälkeen, kehon luonnollisten toimintojen vahvistuessa.

Noin neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen kehon Prelox®- valmisteesta saama hyöty on yleensä saavuttanut maksiminsa. Viriliteetti ja kestävyys ovat lisääntyneet, jolloin vireämpi ja intensiivisempi sukupuolielämä on mahdollista.

Annostus: Ensimmäisen kahden viikon ajan kaksi tablettia kahdesti päivässä tämän jälkeen yksi tabletti kahdesti päivässä.

Valmistaja: Ferrosan

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa