Prelox

60 tabl

32,- Norm. 42,-ALENNUS -24%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Mitä Prelox® on ja mitä se sisältää?

Prelox® on ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä, jossa on kaksi merkittävää ainetta, Pycnogenol® ja L-arginiini. Pycnogenol® valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus maritima) kuoresta.

Tämä männynkuoriuute on luonnon voimakkaimpia antioksidantteja. Se auttaa mm. vähentämään soluille haitallisia vapaita radikaaleja. L-arginiini on aminohappo, jota esiintyy monissa ravintoaineissa. Se auttaa muun muassa lisäämään lihasmassaa ja kestävyyttä. Pycnogenol® ja L-arginiini ovat aineita, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä: ne ravitsevat typpioksidin tuotantoa lisäten näin typpioksidin määrää. Typpioksidi ylläpitää ratkaisevalla tavalla miehen seksuaalista vireyttä, koska se on eduksi verenkierrolle ja auttaa näin saavuttamaan voimakkaamman ja kestävämmän erektion.

Lisätiedot

Prelox® on tutkittu tuote. Kliiniset kokeet USA:ssa ja Euroopassa ovat osoittaneet, miten Prelox® on eduksi potenssille. Tohtori Steven Lamm´in tutkimuksessa*) 81,1 % Prelox® -valmistetta käyttäneistä miehistä piti sitä tehokkaana. Kaikkiaan 65 % ilmoitti aamuerektioiden lisääntyneen. Miehistä 73 % ilmoitti, että on helpompi saada erektioita. Ja 70,3 % ilmoitti, että erektioiden kesto pitenee. Prelox® on ainutlaatuinen tuote, jolle on myönnetty patentti. *) Lähde: Prelox® for improve-ment of erectile function: A review European Bulletin of Drug Research, Volume 11, No. 3, 2003. Steven Lamm, Frank Schoenlau, Peter Rohdewald.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa