Bio-Sinkki

640 Norm. 790ALENNUS -19%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bio-Sinkki – iholle, kynsille ja hiuksille

Sinkki on hivenaine, jota on kehossa yhteensä keskimäärin 3 grammaa. Sinkkiä on pääasiassa erilaisten solujen sisällä ja se osallistuu yli 200 tärkeän entsyymin toimintaan elimistössämme.
Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Lisäksi se edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia happo-emäs aineenvaihduntaa sekä ihon, näön, hiusten ja kynsien pysymistä normaalina. Sinkki on merkittävä myös miehille, sillä se edistää veren testosteronitason pysymistä normaalina.
 
Käyttäessään sinkkilisää ihmiset voivat huomata, että ihon, hiusten ja kynsien laatu sekä ulkonäkö näyttävät kohenevan. Tämä ravintoaine edistääkin niiden pysymistä normaalina. On syytä uskoa, että esimerkiksi lohkeilevat kynnet ja hiusten lähtö voivat olla näkyviä merkkejä sinkin riittämättömästä saannista. Sinkki edistää myös luuston pysymistä normaalina.

Lisätiedot

Ainesosat
Täyteaine (glukoosi), sinkkiglukonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kiinteyttämisaine (piidioksidi).
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Sinkkiä (orgaanista) 15 mg (150%)
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta 
 
Säilytys
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.
 
Tuote sopii vegaaneille.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa