Ferroforte B + C 50 mg nestemäinen rautavalmiste

1690

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Vahva nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste

Rauta (Fe) on välttämätön kivennäisaine, joka edistää punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Ferroforte B® + C sisältää rautaa hyvin imeytyvässä bisglysinaattimuodossa ja rautapitoisia yrttejä sekä viittä keskeistä B-vitamiinia ja C-vitamiinia.
 
B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, monille elimistön perustoiminnoille tärkeitä vitamiineja, joita tarvitaan päivittäin. Tiamiini (B1) on tärkeä aineenvaihdunnalle, iholle ja hermostolle. Riboflaviinilla (B2) on vaikutusta punasolujen tuotantoon, samoin pyridoksiinilla (B6), jolla on myös keskeinen merkitys aminohappoaineenvaihdunnassa. B12-vitamiinia tarvitaan kasvuun ja hermostolle sekä punasolujen muodostukseen. Riittävän foolihapon saanti on tärkeää erityisesti raskaana oleville, sillä se ehkäisee sikiövaurioita. Foolihappo on myös keskeinen punasolujen tuotannossa tarvittava vitamiini.
C-vitamiini on antioksidantti, joka on tärkeä immuniteetille, ihon hyvinvoinnille, ihon suojakudokselle, ikenille, verisuonille ja raudan imeytymiselle.
 
Ferroforte B® + C sopii kaikille, jotka tarvitsevat lisärautaa, mm. raskaana oleville, imettäville äideille, murrosikäisille, laihduttajille, kuntoilijoille sekä väsyneille ja toipilaille.

Lisätiedot

Ainesosat
Mustaherukkamehu, Peltokorteuute, Nokkosuute, Koivunlehtiuute, Iisoppiuute, Siirappi, Heinäratamouute, Sitruunamelissauute, Hunaja, Askorbiinihappo, Rautabisglysinaatti, Syanokobalamiini, Natriumriboflaviini-5’-fosfaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Pteroyylimonoglutamiinihappo, Sakeuttamis- ja hyytelöimisaineet glyseroli ja karboksimetyyliselluloosa, Säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti
 
Annostus
15 ml päivässä ennen ateriaa. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 2 kk. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 15 ml
Rautaa    50 mg (357 %)*
C-vitamiinia  75 mg (94 %)*
B12-vitamiinia  2,5 µg (100 %)*
B2-vitamiinia  1,4 mg (100 %)*
B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %)*
B1-vitamiinia  1,1 mg (100 %)*
Foolihappoa    200 µg (100 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja alkoholiton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa