Puhdistamo Tripla Sinkki + C 15 mg

1290 Norm. 1795ALENNUS -28%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Puhdistamo Tripla Sinkki + C 15 mg

Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa: sinkkipikolinaattia, -bisglysinaattia ja -monometioniinia, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monipuolisen sinkkivalmisteen. Tuotteeseen lisätyt vapaat aminohapot edesauttavat sinkin imeytymistä. 
 
Sinkki edistää luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia sekä rasva-aineenvaihduntaa. Tuotteen sisältämä sinkki, C-vitamiini ja B6-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Lisäksi tuotteeseen lisätyt sitrusbioflavonoidit suojaavat C-vitamiinia hapettumiselta.

Lisätiedot

Ainesosat
L-glysiini, L-metioniini, L-lysiini, L-kysteiini, L-histidiini,  sinkkipikolinaatti, askorbiinihappo (C-vitamiini), sinkkibisglysinaatti, sinkkimono-L-metioniinisulfaatti, sitrusbioflavonoidit, pyridoksaali-5-fosfaatti (B6-vitamiini). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa
 
Annostus
1 kapseli päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
Sinkkiä 15 mg 150 % *
C-vitamiinia 30 mg 38 % *
B6-vitamiinia (P-5-P) 1 mg 71 % *
* Päivittäisestä saantisuosituksesta
 
Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU
Valmistettu: Suomi

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa