Vitatabs Folaatti

990 Norm. 12,-ALENNUS -18%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

L-metyylifolaatti, bioaktiivinen foolihapon muoto

Folaati eli foolihappo on vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä koentsyyminä aminohappojen ja nukleotidien aineenvaihdunnassa. Foolihapon hyviä lähteitä ovat tuoreet kasvikset, hedelmät ja marjat, pavut, täysjyvävilja sekä maksa. Foolihapon puute aiheuttaa megaloblastisen anemian.
Folaatin tarve korostuu varsinkin raskauden ja imetyksen aikana, sen vuoksi raskautta suunnittelevalle suositellaan foolihappolisää. Hedelmällisessä iässä oleville naisille saantisuositus on 400 µg/vrk. Suurin hyväksyttävä päiväsaanti aikuiselle on 1000 µg/vrk.
 
  • Raskauden ja imetyksen aikana
  • Edistää raskauden aikaista kudosten kasvua ja normaalia veren muodostumista
  • Hermostolle
  • Väsymykseen ja uupumukseen
  • Miellyttävä, helposti suussa sulava tabletti
Vitatabs Folaatti sisältää 400 µg foolihappoa eli folaattia (B9-vitamiini). Tuotteen sisältämä Quatrefolic® folaatti on parhaiten elimistön hyväksikäytettävissä oleva bioaktiivinen foolihapon muoto (L-metyylifolaatti).
Folaatti edistää raskauden aikaista kudosten kasvua, normaalia veren muodostumista ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Se myös edistää normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisätiedot

Ainesosat
Mannitoli, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Foolihappo* *(6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic®)
 
Annostus
1 tabletti päivässä, annetaan liueta suussa. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Foolihappoa 400 µg (200 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Valmistettu Suomessa
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa