Vitatabs Folaatti

60 tabl.

750 Norm. 990ALENNUS -24%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Folaati eli foolihappo on vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä koentsyyminä aminohappojen ja nukleotidien aineenvaihdunnassa. Foolihapon hyviä lähteitä ovat tuoreet kasvikset, hedelmät ja marjat, pavut, täysjyvävilja sekä maksa. Foolihapon puute aiheuttaa megaloblastisen anemian.

Folaatin tarve korostuu varsinkin raskauden ja imetyksen aikana, sen vuoksi raskautta suunnittelevalle suositellaan foolihappolisää. Hedelmällisessä iässä oleville naisille saantisuositus on 400 µg/vrk. Suurin hyväksyttävä päiväsaanti aikuiselle on 1000 µg/vrk.

Vitatabs Folaatti sisältää 400 µg foolihappoa eli folaattia (B9-vitamiini). Tuotteen sisältämä Quatrefolic® folaatti on parhaiten elimistön hyväksikäytettävissä oleva bioaktiivinen foolihapon muoto (L-metyylifolaatti).

Folaatti edistää raskauden aikaista kudosten kasvua, normaalia veren muodostumista ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Se myös edistää normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisätiedot

Ainesosat: Mannitoli (maissi- tai vehnäperäinen), Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine E 470b, Foolihappo*    *(6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic®)

 Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää: 

Foolihappoa 400 µg (200 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta  

Annostus: 1 tabletti päivässä, annetaan liueta suussa.

* Miellyttävä, helposti suussa sulava tabletti

* Laktoositon ja hiivaton

* Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa