Bioteekin Super D 50 mcg

100 kaps.

1350

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bioteekin Super D 50 mcg

D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. Luja luusto tarvitseekin riittävästi D-vitamiinia. Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringon valon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. Aiemmin ajateltiin, että niin tapahtuu aina auringon säteiden päästessä iholle. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Suomessa ainoastaan kesäkuukausina ja keskellä päivää auringonsäteet tulevat riittävän läheltä aktivoidakseen D-vitamiinin tuotannon iholla. Monilla suomalaisilla on puutetta D-vitamiinista.
 
D-vitamiinilisää suositellaan nykyisin kaikille syksystä kesään sekä pienille lapsille ja vanhuksille sekä tummaihoisille ympäri vuoden. Bioteekin Super D-vitamiini -kapseleissa on D3-vitamiinia 50 mikrogrammaa kalanmaksaöljyssä. Valmisteessa D-vitamiinin imeytyminen on omaa luokkaansa. Vahva, Suomessa valmistettu vaihtoehto!

Lisätiedot

Ainesosat
Kalanmaksaöljy, Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), Kolekalsiferoli, Vesi
 
Annostus
Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
D-vitamiini 50 µg (2000 KY, 1000 %*)
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
 
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa