Vitatabs Puru C 500 mg + bioflavonoidit

100 tabl.

690 Norm. 9,-ALENNUS -23%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Pureskeltavat C-vitamiini-bioflavonoiditabletit

  • C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta.

  • C-vitamiini osallistuu kollageenin muodostumiseen mm. ihon, ikenien, hampaiden ja verisuoniston normaalia toimintaa varten.

  • C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää raudan imeytymistä ja piristää.

  • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

  • Tarvitsemme normaalia suurempia määriä C-vitamiinia myös mm. vilustumissairauksissa sekä vammojen ja leikkausten jälkeistä toipumista nopeuttamaan.

  • Tupakoitsijat ja ehkäisypillereitä käyttävät tarvitsevat myös suurempia määriä C-vitamiinia, samoin raskaana olevat ja imettävät äidit.

  • Tabletit sisältävät C-vitamiinin lisäksi bioflavonoideja. Ne esiintyvät luonnossa yhdessä C-vitamiinin eli askorbiinihapon kanssa ja tukevat elimistön kykyä hyödyntää sitä. 

  • Makuna on marja-aromi (makea karpalo).

Lisätiedot

Ainesosat: Makeutusaineet E 420, E 950, Natriumaskorbaatti, Askorbiinihappo, Fruktoosi, Sitrusbioflavonoidivalmiste, Pintakäsittelyaine E 470b, Luontaisenkaltainen marja-aromi (makea karpalo)

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

C-vitamiinia                                     500 mg *
Flavonoideja   12 mg
* 625 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta  

 

Annostus: 1 purutabletti päivässä. Tabletit voidaan pureskella tai imeskellä. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.


* Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

* Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa