Salus Floradix

2490

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Salus Floradix rautavalmiste

Floradix sisältää orgaanista, kaksiarvoista rautaa ferroglukonaattina täysmehu-yrttiuutteessa. Floradix sisältää myös C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta. Floradixin C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit varmistavat raudan imeytymistä.
 
Floradixin edut:
Sisältää hyvin siedettyä, vatsaystävällistä rautaglukonaattia
Hedelmäisen raikas maku
Säilöntäaineeton
 
Raudan imeytymisen kannalta ei ole yhdentekevää, minkä valmisteen valitsee. Floradixin ja Floravitalin sisältämä ferro-muodossa oleva rauta (Fe2+) on parempi valinta kuin ferri-muodossa oleva rauta (Fe3+). Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa. Rauta ja B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lisätiedot

Ainesosat
Seuraavien yrttien vesiuutetta (54%): porkkana, nokkonen, pinaatinlehti, juolavehnä, fenkolinsiemen, ruskolevä, karkadekukka. Seuraavien hedelmätäysmehutiivisteiden sekoitusta (29,4%): päärynä, rypäle, mustaviinimarja, vesi, karhunvatukka, kirsikka, appelsiini, punajuuri, sitruuna, carob-uute, omena. Vesi-hiivauute, hunaja, ruusunmarjan vesiuute (sis. 4% C-vitamiinia), rautaglukonaatti, VEHNÄNALKIOUUTE, askorbiinihappo, luontainen aromi, tiamiinihydrokloridi (B1-vitamiini), natriumriboflaviini-5´-fosfaatti (B2-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini). Säilöntäaineeton.
 
Annostus
Suositeltava vuorokausiannos: 10 ml kahdesti päivässä noin 30 minuuttia ennen ruokailua

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
 
Vuorokausiannos sisältää 20 ml
Energia / KJ (Energi / KJ ) 75 KJ
Energia / Kcal (Energi / Kcal) 18 Kcal
Hiilihydraatit (Kolhydrat) 4,4 g
Proteiini (Protein) 0,06 g
Tiamiini (Tiamin) 1,4 mg
Riboflaviini (Riboflavin) 1,6 mg
B6-vitamiini (B6-Vitamin) 1,5 mg
B12-vitamiini (Vitamin B12) 2 µg
Rauta (Järn) 20 mg
 
SÄILÖNTÄAINEETON, NESTEMÄINEN, VATSAYSTÄVÄLLINEN, MAIDOTON, SOIJATON

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa