Aurinko C 1000 mg

1150 Norm. 1290ALENNUS -11%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Vahva ja pitkävaikutteinen Aurinko C 1000 mg vastustuskyvyn tueksi

Aurinko C 1000 mg on vahva ja pitkävaikutteinen C-vitamiini. Se sisältää askorbiinihapon lisäksi sitrusbioflavonoideja ja ruusunmarjaa. Monipuolisen koostumuksensa ansiosta Aurinko C 1000 mg parantaa C-vitamiinin imeytymistä ja pidentää sen pysymistä elimistössä.
 
C-vitamiini on kehomme toiminnalle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jota elimistö ei pysty itse valmistamaan tai varastoimaan, joten sitä on saatava ravinnosta säännöllisesti. Sillä on monia tärkeitä tehtäviä kehossamme, aina immuunipuolustuksen ja raudan imeytymisen tukemisesta kollageenin rakentumiseen asti ihossa, luissa ja ikenissä. Se edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini on keholle tärkeä antioksidantti ja suojaa näin soluja hapettumisstressiltä.

Lisätiedot

Ainesosat
Askorbiini­happo, täyteaineet: selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sitrusbioflavonoidivalmiste, ruusunmarjajauhe, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappqjen magnesiumsuolat, piidioksidi, pintakäsittelyaineet: glyseroli, karnaubavaha.
 
Annostus
Suositeltava vuorokausi­annostus 1 tabletti päivässä, niellään kokonaisena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei lasten ulottuville.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl. 
C-vitamiini 1000 mg (1250 %*)
Sitrusbioflavonoidivalmiste 25 mg
Ruusunmarjajauhe 25 mg
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa