Bioteekin Teho D

pvm 06/23

650 Norm. 1190ALENNUS -45%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

HYVIN IMEYTYVÄ D-VITAMIINI PELLAVANSIEMENÖLJYSSÄ.

Teho D-vitamiini on helppo tapa turvata D-vitamiinin saanti. Valmisteen pellavansiemenöljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä.
Yksi kapseli sisältää 25 mikrogrammaa (µg) D-vitamiinia. Pieni kapseli on helppo nielaista.

D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. Luja luusto tarvitseekin riittävästi D-vitamiinia. Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringon valon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. Aiemmin ajateltiin, että niin tapahtuu aina auringon säteiden päästessä iholle. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Suomessa ainoastaan kesäkuukausina ja keskellä päivää auringonsäteet tulevat riittävän läheltä aktivoidakseen D-vitamiinin tuotannon iholla.
 
D-vitamiinilisää suositellaan nykyisin kaikille syksystä kesään. Ympärivuotisesti sitä suositellaan lapsille ja nuorille 18 ikävuoteen asti, raskaana oleville ja imettäville, ikäihmisille sekä tummaihoisille. Erityisen tärkeää lisä on lapsille vahvan luuston muodostumisen takia sekä ikäihmisille, joilla D-vitamiinin muodostuminen iholla on heikentynyt.

Lisätiedot

Ainesosat
Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy, Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D3-vitamiinivalmiste (kolekalsiferoli)
 
Annostus
Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
D3-vitamiini 25 μg (1000 IU) (500 %*)
Pellavansiemenöljy 270 mg
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Käyttörajoitukset
Ei tiedossa. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa