Rikas Oluthiivatabletti

300 tabl

890

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Rikas Oluthiivatableteissa käytetty oluthiivajauhe valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta. Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana.

Lisätiedot

Rikas Oluthiivatabletit vastaavat sisällöltään Valioravinnon Rikas Oluthiivahiutaleita. Rikas Oluthiivahiutaleet ovat käyttötavaltaan enemmän elintarvikkeenomaisia. Rikas Oluthiivahiutaleita ei ole täydennetty lisätyillä B-vitamiineilla.

Rikas Oluthiivatabletit ovat korvanneen Valioravinnon valikoimissa aiemmin olleen Tri Müllerin oluthiivatabletit. Tuote on nyt entistäkin monipuolisempi.

Runsaasti B-vitamiineja ja foolihappoa
Runsaasti arvokasta proteiinia
Piristeeksi päivään
Kasvisruokavalion täydentämiseen

Rikas Oluthiivatableteilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. B-vitamiineja kutsutaan usein virkeysvitamiineiksi, koska ne antavat mm. lisävauhtia arkeen. Yksipuolinen kasvisruokavalio saattaa olla oleellinen syy vedottomuuteen ja B-vitamiinien vähäiseen saantiin.

Rikas Oluthiivatabletit sisältävät oluthiivan luonnollisia B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5 ja B6). Tablettien käyttömukavuutta on parannettu ja sisältöä vahvistettu lisätyillä B-vitamiineilla ja foolihapolla.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa