Bioteekin Super Monivitamiini

60 kaps.

2190 Norm. 2590ALENNUS -15%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Monipuolinen, runsaasti kasviksia sisältävä ruokavalio on luonnollinen vitamiinien ja hivenaineiden lähde. Nykyajan kiireinen elämäntapa ei kuitenkaan aina anna mahdollisuutta syödä suositusten mukaisesti, ja vitamiinien ja hivenaineiden tarve voi olla lisääntynyt elämäntapatekijöiden takia. Tilanteita, joissa pitää erityisesti kiinnittää huomiota riittävään ravintoaineiden saantiin ovat mm. urheilu, raskaus, imetys, runsas nautintoaineiden käyttö.

Lisätiedot

Bioteekin VitaVoima on monipuolinen, vahva vitamiineja, hivenaineita ja flavonoideja sisältävä valmiste. Se antaa tasapainoisesti suojaravintoaineita vuoden jokaisena päivänä. Siinä on kaikki vitamiinit (A-, B-, C-, D-, E- ja K-vitamiinit), 9 eri hivenainetta (sinkki, rauta, mangaani, kupari, boori, jodi, kromi, seleeni ja molybdeeni) sekä flavonoideja, luteiinia ja lykopeenia. Yksi kapseli päivässä riittää useimmille. Läpipainopakkaus on helppo ottaa myös mukaan matkalle.Annostus:
1 kapseli päivässä; niellään kokonaisena runsaan veden kera.
Elämäntilanteessa, jossa vitamiinien ja hivenaineiden tarve on suuri, annostuksen voi kasvattaa 2 - 3 kapseliin päivässä.

Valmistaja: Bioteekki

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa