Mivitotal plus

1695 Norm. 2190ALENNUS -23%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Mivitotal Plus - tuote kaikille
Nestemäinen Mivitotal Plus sopii kaikille, jotka toivovat täydellistä ja tasapainoista ravinnelisää. Niin vanhat kuin nuoretkin, huippu-urheilijat tai sohvalla loikoilijat, stressaantuneet ja yksipuolisesta ruokavaliosta kärsivät – kaikki hyötyvät Mivitotal Plussan käytöstä.
Monet asiat vaikuttavat siihen, miten me voimme. Ruokailutottumukset, stressi, ihmissuhteet, ilmanlaatu, säteily, tupakointi tai muut riskitekijät voivat aiheuttaa terveysongelmia tai väsymystä.

Vaikka kaikki vaivat eivät ratkea oikeaa ravintolisää käyttämällä, toimivat ne silti elimistön tukena terveellisten elämäntapojen ohella.
On tärkeätä kiinnittää huomiota siihen, mitä syömme, koska ruoan tulee antaa ravintoa ja energiaa kaikkiin elimistömme toimintoihin. Mutta me emme aina elä niin kuin pitäisi, eikä elimistömme saa parasta tarvitsemaansa "polttoainetta". Silloin on tarpeen täydentää ravintoa monipuolisella ja tasapainoisella ravintolisällä kuten Mivitotal Plussalla.

Lisätiedot

Annostusohje:

Aikuiset; 1 rkl (15ml) kaksi kertaa päivässä

Lapset alkaen 12-vuotta; 1 rkl (15ml) päivässä

Lapset alkaen 3-vuotta; 1 tl (5ml) päivässä

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Nautitaan ruokailun yhteydessä. Voidaan sekoittaa esim. veteen tai mehuun. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Sisältö per:

5ml

30ml

A-vitamiini

125 mcg

750 mcg

D-vitamiini

2,5 mcg

15 mcg

E-vitamiini

10 mg

60 mg

C-vitamiini

67 mg

400 mg

Tiamiini (B1)

1,3 mg

8 mg

Riboflaviini (B2)

1,7 mg

10 mg

Niasiini (B3)

3,3 mg

20 mg

B6-vitamiini

1,7 mg

10 mg

Foolihappo

83 mcg

500 mcg

B12-vitamiini

3 mcg

18 mcg

Biotiini

17 mcg

100 mcg

Pantoteenihappo (B5)

4 mg

24 mg

Kalsium

33 mg

200 mg

Magnesium

38 mg

225 mg

Sinkki

2,5 mg

15 mg

Mangaani

0,5 mg

2,8 mg

Seleeni

18 mcg

110 mcg

Jodi

25 mcg

150 mcg

L-Tyrosiini

8,3 mg

50 mg

Sitrusbioflavonoidit

3,3 mg

20 mg

Inositoli

2,5 mg

15 mg

Koliini

1,7 mg

10 mg

Koentsyymi Q10

1,7 mg

10 mg

Ainesosat: Vesi, C-vitamiini (kalsium-L-askorbaatti), emulgointiaine (glyseroli), hapettumisenestoaine (sitruunahappo), magnesium (magnesiumsitraatti), kalsium (trikalsiumsitraatti, kalsium-L-askorbaatti, kalsium-D-pantotenaatti), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromit (ananas, luontainen aromi), E-vitamiini (DL-alfa-tokoferoli), L-tyrosiini, kalium (trikaliumsitraatti, kaliumjodidi), vaahdonestoaine (dimetyylipolysiloksaani), pantoteenihappo (kalsium-D-pantotenaatti), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), makeutusaineet (ksylitoli, stevioliglykosidit), niasiini (nikotiiniamidi), sitrusbioflavonoidit, sinkki (sinkkisitraatti), inositoli, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), riboflaviini, koentsyymi Q10, koliinbitartraatti, tiamiini (tiamiinimonositraatti), kivennäisaineet kuivatusta merivedestä, mangaani (mangaaniglukonaatti), beetakaroteeni, foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo), jodi (kaliumjodidi), seleeni (natriumseleniitti), biotiini (D-biotiini), B12-vitamiini (syanokobalamiini), D-vitamiini (kolekalsiferoli) 

Luonnollisia väri- ja makueroja saattaa esiintyä eri tuotantoerien välillä.

Säilytys: Avattu pakkaus jääkaapissa (+2- +6 C) ja käytettävä kahden kuukauden aikana avaamisesta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa