Mivitotal plus 1L

1L

2790 Norm. 3290ALENNUS -15%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Mivitotal Plus sisältää kaiken, minkä tarvitset kehosi hyvinvointiin.

Siinä on yli 100 ravintoainetta: tärkeät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, kolloidiset mineraalit, välttämättömät aminohapot sekä mm. mustikan, tomaatin ja sitruunan bioflavonoidit. Mivitotal Plus on nestemäinen ja siksi se imeytyy tehokkaasti. Hiivaton, sokeriton, gluteeniton ja laktoositon.

Lisätiedot

Mivitotal Plus - tuote kaikille
Nestemäinen Mivitotal Plus sopii kaikille, jotka toivovat täydellistä ja tasapainoista ravinnelisää. Niin vanhat kuin nuoretkin, huippu-urheilijat tai sohvalla loikoilijat, stressaantuneet ja yksipuolisesta ruokavaliosta kärsivät – kaikki hyötyvät Mivitotal Plussan käytöstä.
Monet asiat vaikuttavat siihen, miten me voimme. Ruokailutottumukset, stressi, ihmissuhteet, ilmanlaatu, säteily, tupakointi tai muut riskitekijät voivat aiheuttaa terveysongelmia tai väsymystä.

Vaikka kaikki vaivat eivät ratkea oikeaa ravinnelisää käyttämällä, niin varmasti siitä on apua.
On tärkeätä kiinnittää huomiota myös siihen, mitä syömme, koska ruoan tulee antaa ravintoa ja energiaa kaikkiin elimistömme toimintoihin. Mutta me emme aina elä niin kuin pitäisi, eikä elimistömme saa parasta tarvitsemaansa "polttoainetta". Silloin on tarpeen täydentää ravintoa monipuolisella ja tasapainoisella ravintolisällä kuten Mivitotal Plussalla.Annostus:
30 ml päivässä

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa