Imedeen Time Perfection 120 tabl.

120 tabl

9990 Norm. 115,-ALENNUS -13%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Sen sisältämät aineosat auttavat korjaamaan ihon tukikudoksessa olevia vaurioita. Lisäksi Imedeen Time Perfection™ suojaa tehokkaasti ihon tukirakenteita uusien vaurioiden syntymistä vastaan.
Imedeen Time Perfectionin sisältämät LycoPhence GS™ ja Marine Complex™ sekä C-vitamiini täydentävät ihon ulkoista hoitoa. Ne toimivat tehokkaasti yhdessä vähentäen jo näkyviä ihon ikääntymisen merkkejä ja auttavat ihoasi suojautumaan uusien muodostumiselta. Hoitamalla ihoasi pintaa syvemmältä Imedeen Time Perfectionilla voit saada entistä nopeammin näkyviä tuloksia.

Lisätiedot

Vaikutustapa ja koostumus

Ihon sisäisen tukikerroksen eli dermiksen hyvinvointi ratkaisee ihon sileyden, kiinteyden, kimmoisuuden, joustavuuden ja kosteudensitomiskyvyn. Ihon ikääntyminen alkaa dermiksestä ja sen rakenteissa tapahtuvista muutoksista.

Kosteuttavat voiteet ja emulsiot vaikuttavat yleensä vain ihon uloimpaan kerrokseen, epidermikseen. Imedeen Time Perfection™ hoitaa ja suojaa ihoa pintaa syvemmältä. Se sisältää tehokkaasti vaikuttavia aineosia, joilla voidaan vaikuttaa ihon ikääntymiseen ja hyvinvointiin juuri oikeassa kohdassa – syvemmällä ihon dermiksessä, siellä missä ulospäin näkyvät vauriot syntyvät.

Kun tutkijamme kehittivät Imedeen Time Perfectionia, he etsivät ihoa merkittävästi elvyttävien ominaisuuksien lisäksi aineyhdistelmiä, jotka suojaavat ihoa enemmältä rappeutumiselta.

SUOJAA

Ihoon kohdistuvat rasitukset ja auringon UV-säteet synnyttävät vapaita radikaaleja ja laukaisevat ihon entsyymien ylituotannon. Ne vaurioittavat ihon tukirakenteita ja heikentävät ihon joustavuutta, kimmoisuutta ja kosteudensitomiskykyä. Imedeen Time Perfectionin patentoitu LycoPhence GS™ neutraloi vapaita radikaaleja ja auttaa ihoa suojautumaan niiden aiheuttamia vaurioita vastaan.

ELVYTTÄÄ

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Marine Complex™ auttaa vähentämään hienojen ryppyjen ja uurteiden, hiusverisuonten ja pigmenttiläiskien näkymistä. Samalla Marine Complex™ edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja ylläpitävät hyvää kosteustasapainoa.

TÄYDENTÄÄ

LycoPhence GS™ ja Marine Complex™ täydentävät ihon ulkoista hoitoa. Ne ja C-vitamiini toimivat tehokkaasti yhdessä vähentäen jo näkyviä ihon ikääntymisen merkkejä ja auttavat ihoasi suojautumaan uusien muodostumiselta. Iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää nuorekkaammalta.

Imedeen Time Perfectionin aineosat

Imedeen Time Perfectionissa on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen ihon rakenteita hoitava koostumus, jossa vaikuttavina aineina ovat LycoPhence GS™, Marine Complex™ ja C-vitamiini. <br<
LycoPhence GS™ on ihoa suojaava yhdiste, joka koostuu tehokkaimmista vapaiden radikaalien sieppareista lykopeenistä ja viinirypälesiemenuutteesta. Lykopeeni on luonnosta peräisin oleva punainen kasvipigmentti, jota on eräissä vihanneksissa ja hedelmissä. LycoPhence GS:n sisältämä lykopeeni on peräisin erityisesti tähän tarkoitukseen kasvatetuista tomaateista, joiden lykopeenipitoisuus on erittäin korkea.

LycoPhence GS:n viinirypälesiemenuutteen raaka-aine saadaan valkoisesta rypäleestä Vitis vinifera, joka tunnetaan hyvin säilyvistä antioksidatiivisista vaikutuksistaan. LycoPhence GS:n aineosat sopivat täydellisesti yhteen, koska ne vaikuttavat solujen ja ihorakenteiden eri osissa. Tämä yhdistelmä on yleisesti käytettyjä vapaita radikaalien sieppareita tehokkaampi.

Marine Complex™, mereneliöstöproteiini, on ihoa elvyttävä, ainoastaan Imedeenissä oleva aineosa. Se saadaan uuttamalla puhtaista, kirkkaista vesistä kalastetuista syvänmeren kaloista, joista vain tietyt, tarkasti valitut osat käytetään Marine Complexin valmistamiseen. Marine Complex™ sisältää runsaasti samanlaisia proteiineja ja erityisiä polysakkarideja kuin ihon tukikudoksessa, dermiksessä on luonnostaan.

C-vitamiini on olennainen osatekijä ihon kollageenin muodostuksessa. Imedeen Time Perfectionissa käytetty C-vitamiini saadaan luonnosta acerolakirsikoista.

Imedeen Time Perfection™ on hyödyksi ihollesi

Imedeen Time Perfectionin vaikuttavat aineosat kulkeutuvat ihosoluihin dermiksessä olevan hiusverisuonten verkoston kautta. Ihoa suojaava LycoPhence GS™ vaikuttaa välittömästi puolustaen ihon rakenteita vapaiden radikaalien ja entsyymien ylituotannon vahingollisia vaikutuksia vastaan. Samanaikaisesti Marine Complex™ ravitsee, elvyttää ja korjaa dermiksen rakennetta ja laatua. Lisäksi C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ja toimii antioksidanttina. Yhdessä niillä on huomattavat tehovaikutukset.

On hyvä muistaa, että Imedeen Time Perfectionin hyvät vaikutukset näkyvät koko kehon, eikä ainoastaan kasvojen iholla.

Imedeen sopii

– erityisen hyvin kuivalle iholle, jossa ensimmäiset ikääntymisen merkit ja ensimmäiset hienot uurteet ovat tulleet näkyviin

– kaikille, jotka haluavat huolehtia ihonsa kimmoisuudesta, joustavuudesta ja sileydestä

– kaikille, jotka haluavat näyttää hyvältä ikäisekseen

– kaikille, joiden iho kaipaa ravintoainetäydennystä

– kaikille, jotka haluavat elvyttää ihon rakenteita sekä suojata ihoa uusien vaurioiden syntymiseltäAnnostus:
2 tablettia päivässä

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa