Vivania Beauty Collagen

1990

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Vivania Beauty Collagen - Vahva kollageenitabletti

Vivania Beauty Collagen sisältää 1000 mg/tabletti 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kalakollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Keskimäärin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista. Peptan kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Peptan kollageenin lähde on korkealuokkainen hydrolysoitu kalakollageeni, jonka kollageenimolekyylikoko on ihanteellinen 2000 daltonia. Valmistuksessa käytetään viljeltyjä tilapia- ja pangasius-kalalajikkeita.

Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania Beauty Collagen -tabletit edistävät ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta.

Kollageenilisästä on hyötyä myös nivelille ja lihaksille. 95 % rustosta ja jänteistä on kollageenia. Päivittäinen kollageenilisä lisää nivelten hyvinvointia.

Lisätiedot

Ainesosat
Peptan® F 2000 HD kalakollageeni, Paakkuuntumisenestoaine E 468, Pintakäsittelyaine E 470b
 
Annostus
5 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 10 tablettiin päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan nautittavan 5-10 tablettia päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.
 
Vuorokausiannos sisältää 5 tabl.
Kollageenia 5000 mg
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa