Iho Omega perusvoide

200 ml

2390

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Iho Omega hoitava perusvoide sisältää tutkittua puhdasta luomulaatuista mustaherukansiemenöljyä ja runsaasti muita ihoa hoitavia ainesosia. Nyt voit hoitaa kuivaa, herkkää, atooppista tai ikääntyvää ihoa Iho Omegalla sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Voide sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdessä Iho Omega mustaherukansiemenöljykapseleiden tai nestemäisen Iho Omega herukka-oliiviöljyn kanssa.

KÄYTTÖTARKOITUS

 • Hoitaa ja kosteuttaa koko vartaloa ja kasvoja
 • Pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana
 • Tarjoaa iholle ensiluokkaisia ihon uusiutumista parantavia rakennusaineita
 • Ylläpitää ihon rasva – ja kosteustasapainoa
 • Voimistaa ja korjaa ihon omaa suojakalvoa, jolloin ihon vastustuskyky ulkoisia tekijöitä kohtaan lisääntyy
 • Lievittää ihon tulehdusta ja kutinaa

KENELLE

 • Koko perheen perusvoiteeksi
 • Kuivalle iholle
 • Herkälle iholle
 • Atooppiselle ja ärtyneelle iholle
 • Ihottuma-alttiille ja kutiavalle iholle
 • Allergiselle
 • Ikääntyvälle iholle

HOIDA JA VAHVISTA IHOSI LUONTAISTA SUOJAKERROSTA

Iho joutuu jatkuvasti alttiiksi erilaisille ulkoisille fysikaalisille ja kemiallisille tekijöille, kuten vedelle, auringolle, kylmyydelle, kuumuudelle ja lialle. Ihon pintaan tarttuu mikrobeja ja siihen kohdistuu iskuja ja töytäisyjä.

Ihon eri solut ja kerrokset huolehtivat elimistön suojaamisesta eri tavoin. Ihollamme on luontainen suojakerros, joka estää sitä menettämästä liikaa kosteutta. Ihon suojakerros koostuu ohuesta ihon rasvakalvosta, rakenteellisista lipideistä, joissa on paljon linolihappoa, sekä luontaisista kosteustekijöistä, jotka auttavat tasaamaan ihon kosteuspitoisuutta. Yhdessä nämä tekijät muodostavat suojaavan seinämärakenteen, joka ei päästä bakteereja tai muita haitallisia aineita tunkeutumaan ihoon.

Iho Omega perusvoide sisältää linolihapon lähteen, joten se voimistaa ihon luontaisen suojakerroksen rasvakalvoa. Se sisältää myös glyserolin, joka vahvistavaa ihon omaa kykyä sitoa kosteus suojakerrokseensa. Iho Omega perusvoide on siis kehitetty vastaamaan juuri ihosi tarpeisiin.

MUISTA HOITAA SEKÄ TERVETTÄ ETTÄ ONGELMAIHOA

Myös terveelle iholle voi olla tarpeen täydentää ihon välttämättömien aineiden kuten lipidien saantia Iho Omega perusvoiteen avulla. Kun iho on terve, ehjä eikä liian kuiva, se pystyy suojautumaan hyvin ulkoisia tekijöitä vastaan.

Ihon suojaaminen suojakerroksen rakoilulta on tärkeää, koska rakoillessa kosteus ja rasvat häviävät iholta. Kun ihminen ikääntyy tai kärsii erilaisista iho-ongelmista, rakenteelliset lipidit ja kosteutta sitovat tekijät saattavat vähentyä iholla. Keho ei enää tuota niitä riittävästi. Silloin ihon pinta-kerroksen solut irtoavat toisistaan ja ihon suojakerrokseen muodostuu aukkoja. Tällöin ihon kosteus- sekä rasvapitoisuus alenevat, iho veltostuu ja saamme juonteita. Syntyy kuiva, hilseilevä, karkea iho, joka on herkkä tulehduksille, kutinalle ja ihottumalle.

HUOLELLA VALITUT TEHOAINEET

Iho Omega perusvoide sisältää kallisarvoisia luomulaatuisia öljyjä ja rasvoja, kuten mustaherukansiemenöljyä, auringonkukansiemenöljyä, avokadoöljyä, jojobansiemenöljyä sekä sheavoita. Voiteen vaikutus perustuu voiteen sisältämiin hoitaviin kasviöljyihin ja -rasvoihin.  Kasviöljyt muodostavat iholle suojaavan kalvon ja voivat tukea ihon vedenläpäisyesteen toimintaa. Voiteen sisältämien öljyjen on tutkimuksissa näytetty paikallisesti käytettynä voivan vähentää iholta haihtuvan veden määrää. Ne voivat myös suojata ihoa ärsytysoireilta sekä edistää haavojen paranemista.

Voiteessa oleva glyseroli sitoo tehokkaasti kosteutta ihon pintakerroksiin. Voiteen muita pääainesosia kapryyli-/kaprihappotriglyseridiä ja setearyylialkoholia (setyyli- ja stearyylialkoholien seos) käytetään ihoa pehmentävinä aineina.

Mustaherukkaöljystä saatava gammalinoleenihappo (GLA) palauttaa ihon kimmoisuutta. Voiteen teho perustuu ainesosilla tehtyihin tutkimuksiin. Pienessä viiden henkilön kokeessa mustaherukansiemenöljyä sisältävän voiteen näytettiin lisäävän ihon GLA-pitoisuutta ja näin normalisoivan kuivan ihon koostumusta.  GLA muuttuu ihossa linolihapoksi. Linolihappo toimii ihon rasvahappona ja sen puute aiheuttaa ihon kuivumista ja hilseilyä. Linolihappo on erityisen merkittävä ihon suojaamisen kannalta, koska iho ei pysty tuottamaan linolihappoa itse – se pitää vitamiinien tavoin tuoda säännöllisesti ulkopuolelta, jotta iho säilyy terveenä.

Mustaherukansiemenöljy sisältää lisäksi runsaasti E-vitamiiniaktiivisia tokoferoleja, jotka suojaavat ihomme soluja hapettumisstressiltä.

Lisätiedot

Käyttöohje
Voide sopii kaikille ihotyypeille sekä kasvojen että koko kehon ihonhoitoon. Levitä voidetta iholle tarpeen mukaan. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä. 

Paras hoitotulos saadaan yhdessä Iho Omega -mustaherukansiemenöljykapseleiden kanssa.
INCI ja säilytys Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Cetearyl Glucoside, Coco-Glucoside, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Olea Europaea Leaf Extract, Lactic Acid.

*) Luomulaatua

Ei sisällä hajusteita eikä parabeeneja.

Voide säilyy huoneenlämmössä 12 kk ajan tuubin avaamisesta.
Valmistaja Aromtech Oy, Veturitallintie 1, 95410 Tornio
Valmistettu Suomessa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä