Vivania Beauty Collagen jauhe

1395 Norm. 21,-ALENNUS -34%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

100 % kollageenijauhe

  • Edistää ihon kauneutta
  • Lisää kosteutta ja kimmoisuutta
  • Ylläpitää ihon tervettä rakennetta

Vivania® Beauty Collagen Natural –jauhe sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan®-kalakollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan®-kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden.

Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa.  Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät.
 
Vivania® Beauty Collagen Natural –jauhe edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta.

Lisätiedot

Ainesosat
Hydrolysoitu Peptan® kalakollageeni
 
Annostus
1-2 ruokalusikallista päivässä sekoitettuna lasilliseen vettä tai mehua tai esim. rahkaan, jogurttiin tai smoothieen. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 1-2 rkl (5-10 g) jauhetta päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön.
 
Vuorokausiannos 1 rkl 2 rkl
Kollageenia 5 g 10 g
 
Pakkauskoko
140 g
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton, maustamaton. Ei sovi kala-allergisille.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa