Skingain Beauty Booster

30 pussia

3390 Norm. 4480ALENNUS -24%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Skingain on norjalaisen, jo 30 vuotta ravintolisiä valmistaneen Med-Eq AS:n pitkäaikaisen kehittelytyön helmi, joka auttaa ikääntymisen merkkien hidastamisessa.

Lisätiedot

Hydrolysoidussa muodossa olevat kollageenit takaavat niiden optimaalisen imeytymisen.

Ikääntyessämme ihomme ja koko kehomme menettää biologisen kykynsä itse muodostaa tarpeeksi kollageenia. Kollageeni on kehon tärkein rakennusaine niin ihossa, hiuksissa, kynsissä, sidekudoksessa, nivelissä, nivelsiteissä, rustoissa, jänteissä, luissa kuin hampaissa.

Kollageenin muodostuminen heikkenee jo huomattavasti 25 vuoden iässä ja 40 –vuotiaana sen tuotanto lakkaa kokonaan. Tämä näkyy ihossa sen ohenemisena ja veltostumisena, ryppyinä ja juonteina, couperosana sekä pigmenttiläiskinä. Iän karttuessa myös hiukset ohenevat ja harventuvat, kynnet hapertuvat. Siksi on tärkeää tuoda kollageenia luonnollisella tavalla kehon käyttöön.Iäkkäämmille suositellaan 2 Skingain -annospussin nauttimista päivittäin tehokuurina, ylläpitohoitona ja nuoremmille riittää 1 annospussi päivässä. Sekoita pussin sisältö veteen, mehuun, kahviin tai teehen. Voit myös sekoittaa sen smoothien, jogurtin tai puuron joukkoon.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa