Harmonia KSM66®

1890 Norm. 2670ALENNUS -29%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

  • LUONNONMUKAISESTI VILJELTY
  • KLIINISESTI DOKUMENTOITU
  • UUTETTU AYURVEDAPERINTEEN MUKAISESTI

 Harmonia KSM66® on täysin uuden aikakauden ravintolisä. Tuotteella on 18 kliinistä, kaksoissokkoutettua, placebokontrolloitua, riippumattomissa tiedelehdissä julkaistua tutkimusta. 

Valmisteella on myös pitkä lista EFSAn eli Euroopan Elintarviketurvallisuusviraston sallimia terveysväittämiä liittyen mm. stressinsietoon sekä henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen.

Kliinisten tutkimusten mukaan Harmonia KSM66®:n sisältämä täysspektrinen ashwagandha-uute (Withania somnifera)*

  • edistää stressinsietokykyä
  • auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä suorituskykyä
  • edistää emotionaalista tasapainoa
  • tukee nukahtamista
  • edistää rentoutumista
  • tukee palautumista ja jaksamista sekä seksuaalienergiaa
  • tukee lihasmassan kasvua

 

Parhaiten sertifioitu

KSM66® on maailmassa eniten sertifikaatteja saanut kasviuute. Muun muassa sen tuotanto, viljely, puhdas alkuperä ja turvallisuus on sertifioitu.

Johdonmukainen kliininen dokumentaatio

Kaikki KSM66®-tutkimukset on suoritettu perinteisillä Ayurveda-käyttöalueilla yhteistyössä Ayurveda-lääkärien ja -sairaaloiden kanssa. Tutkimukset ja niiden tulokset on julkaistu kansainvälisissä tiedejulkaisuissa, jotka ovat PubMedin hyväksymiä. Tutkimuksissa käytetty annos on ollut yksi kapseli (300 mg) aamuin ja illoin, mikä vastaa 6:ta grammaa juurta. Annosta voidaan tarpeen mukaan lisätä 3–4 kapseliin päivässä.

Tutkimusten koehenkilöt olivat perusterveitä mutta tunsivat olonsa stressaantuneeksi.

Tarkoin tutkittu vaikutusmekanismi

Ensisilmäyksellä saattaa vaikuttaa siltä, että Harmonia KSM66® tehoaisi kaikkeen. Näin ei kuitenkaan ole, vaan kaikilla käyttöaiheilla on sama yhteinen nimittäjä – ne ovat stressin tai stressihormoni kortisolin aiheuttamia. 

Yksinkertaisesti ilmaistuna kyseessä on siis yksi ja sama asia: Harmonia KSM66® edistää kehon stressinsietokykyä. Kehoa tasapainottavasta ja normalisoivasta vaikutuksesta johtuen Harmonia KSM66® ei voi yliaktivoida kehoa. Tasapainon palautumiseen menee kuitenkin aikaa. 

Harmonia KSM66® ei ole mikään pikaratkaisu, vaan vaikutus alkaa 2–4 viikon kuluessa ja toimintoja normalisoiva vaikutus vahvistuu ajan myötä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviraston rekisteröimät terveysväitteet

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on rekisteröinyt seuraavat terveysväitteet, joiden taustalla ovat KSM66®:n kliiniset tutkimukset. 

KSM66®, täysspektrinen ashwagandha-uute (Withania somnifera) edistää stressinsietokykyä, fyysistä ja henkistä suorituskykyä, emotionaalista tasapainoa, nukahtamista, rentoutumista, palautumista ja jaksamista. Lisäksi ashwagandha tukee miehen seksuaalista toimintakykyä ja naisen hedelmällisyyttä sekä edistää energiaa, kestävyyttä ja lihasmassan muodostumista liikunnan yhteydessä. 

 

Lisätiedot

Annostus

1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä )*kliinisesti dokumentoitu annos). Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää:KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg.

Ainesosat

Standardoitu Ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori).

Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

 *EFSAn rekisteröimät terveysväitteet Ashwagandhalle

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa

Saatat tarvita myös näitä