Vitacell PQQ

2390 Norm. 2790ALENNUS -14%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Vitacell® PQQ

PQQ eli pyrrolokinoliinikinoni on vesiliukoinen yhdiste, joka löydettiin mikrobeista vuonna 1979. Ihminen ei pysty tuottamaan sitä ja vaikka suolistomikrobit tuottavat sitä pieniä määriä, pääosa on saatava ravinnosta. Persilja, kiivi, vihreä paprika, papaija ja tofu ovat hyviä PQQ:n lähteitä.
 
PQQ tukee mitokondrioiden toimintaa. Mitokondriot vastaavat solujen energia-aineenvaihdunnasta eli soluhengityksestä. PQQ vaikuttaa solujen kasvuun, kehitykseen, erilaistumiseen ja elinikään. Vaikutus kohdistuu erityisesti aivojen terveyteen, mutta myös koko elimistön aineenvaihduntaan.
PQQ aktivoi AMP-kinaasia, joka on elimistömme entsyymijärjestelmä ja tärkeä solujemme energiantuotannon ja aineenvaihdunnan säätelijä.
 
Vitacell® PQQ  -valmisteen vaikuttava aine MGCPQQ® on vesiliukoinen yhdiste, joka tuotetaan fermentoimalla  Hyphomicrobium denitrificans kantaa CK-275. MGCPQQ® on saanut uuselintarvikestatuksen EU:ssa 10.8.2018. Se on ainoa PQQ, jolla on uuselintarvikestatus. Maksimiannostus vuorokaudessa on 20 mg.
  • Aivoterveydelle: Suojaa, stimuloi ja energisoi
  • Aktivoi aivosi – stimuloi aivoja
  • Muisti, keskittyminen, aivotoiminta
  • Aineenvaihdunnalle: Metabolista oireyhtymää vastaan

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Maissitärkkelys, MGCPQQ®   pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuola, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
 
Annostus
Aikuisille 1-2 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei raskaana oleville eikä imettäville.
 
Vuorokausiannos sisältää 1-2 tabl.
MGCPQQ® pyrrolokinoliinikinonin dinatriumsuolaa 10 – 20 mg

Valmistettu Suomessa

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa