Crystal Plaster

28kpl

2390

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

Crystal plaster -kidelaastari on pietsosähköön perustuva luuston, nivelien ja lihasten paikallisten kiputilojen lievittämiseen tarkoitettu kipulaastari.

Lisätiedot

Käyttötarkoitus
Paikallisten kiputilojen lievitys:
• luustossa
• nivelissä
• lihaksissa

Käyttöohje
Puhdista ja kuivaa kipeytyneen alueen iho huolellisesti. Leikkaa laastarinpala rullasta. Aseta kidelaastarit tiiviisti ihoa vasten mahdollisimman lähelle kipukohtaa. Huolehdi, että laastari kiinnittyy tiukasti ja kiteet ovat suorassa kontaktissa ihoon. Aloita 1-2 laastarilla ja lisää tarpeen mukaan aina 4 laastariin asti. Älä käytä neljää useampaa laastaria kerralla. Samaa laastaria voi käyttää 4-7 päivää.

Käytön rajoitukset tai huomioitavat asiat käytössä
Vältä laastarin asentamista rikkoutuneelle iholle. Älä käytä laastaria, jos sinulla on sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä. Noudata tarkoin pakkauksessa olevaa käyttöohjetta.

Pakkauskoko
Pakkauksessa on yksi laastarirulla, jossa 25 laastaria.

Miksi juuri Crystal plaster?
Crystal plasterin pienet kristallikiteet synnyttävät pietsosähköä, joka eri prosessien kautta estää paikallisesti kipusignaalien etenemistä kehossa.
Crystal plaster lievittää kipua paikallisesti ja nopeasti. Sen käyttö ei aiheuta terveelle ihmiselle haitallisia sivuvaikutuksia.Markkinoija: Valioravinto

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Sirkku 19.07.2016

Erittäin hyvin auttava tuote.