Calcia® Vegekalk

140 tabl.

950 Norm. 14,-ALENNUS -32%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Kasviperäinen Kalsium – D2-vitamiinitabletit

Kalsiumia ja D-vitamiinia tarvitaan luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina ja edistämään lihasten normaalia toimintaa. Kalsium myös mm. edistää normaalia veren hyytymistä, normaalia hermovälitystä sekä ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. D-vitamiini edistää kalsiumin  hyödyntämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa.
 
Calcia® Vegekalk -tabletit sisältävät luonnollista, kasviperäistä Aquamin™ kalsiumkarbonaattia ja  D2-vitamiinia. Aquamin™ kalsiumkarbonaatti on peräisin Islannin kirkkaissa vesissä kasvavasta Lithothamnion calcaereum -merilevästä, joka sisältää 74 eri mineraalia, kalsiumin lisäksi mm. magnesiumia, fosforia, sinkkiä, booria, mangaania ja molybdeenia.

Calcia® Vegekalk -tablettien sisältämä Lalmin® VitaD on luonnollinen, ei-eläinperäinen D-vitamiinin lähde.  Se saadaan altistamalla Saccharomyces cerevisiae –hiivaa auringonvalolle säädellyissä olosuhteissa. Hiivan ergosteroli muuttuu näin ergokalsiferoliksi. Hiivamassassa on pieniä määriä  muita hiivan hyödyllisiä ainesosia kuten B-vitamiineja ja beetaglukaania.
 
Calcia® Vegekalk -tabletit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten tuote sopii myös vegaaneille.

Lisätiedot

Ainesosat
Aquamin kalsiumkarbonaatti, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Lalmin® VitaD ergokalsiferoli, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
 
Annostus
2 tablettia päivässä.
 
Vuorokausiannos sisältää 2 tabl.
Aquamin kalsiumkarbonaattia, jossa kalsiumia 800 mg (100 %)*
Lalmin® VitaD ergokalsiferolia, jossa D2-vitamiinia 20 μg (400 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 
Laktoositon, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa