Bodyflex Boswellia

1350 Norm. 1595ALENNUS -15%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bodyflex® Boswellia - Boswellia serrata -uutekapseli

Bodyflex® Boswellia –ravintolisä sisältää AprèsFlex® Boswellia serrata -uutetta 100 mg/kapseli. AprèsFlex® on uuden sukupolven patentoitu uute, jonka vaikuttava aine asetyyli-11-keto-beta-boswelliinihappo eli AKBA on vakioitu. Uutteen aineiden synerginen vaikutus ylittää yksittäisten aineiden vaikutukset. Puhtaaseen AKBA:an verrattuna AprèsFlex® imeytyy tehokkaammin solukalvojen läpi, sen pitoisuus veressä on korkeampi, se on pitkävaikutteisempi ja sillä on voimakkaampi vaikutus.
 
Bodyflex® Boswellia tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.
 
Boswellia serrata -uutetta saadaan Boswellia-kasvisuvun puiden pihkasta. Käytetty kasvin osa on pihkahartsi, jolla on vuosituhansien käyttöhistoria intialaisessa ayurveda-lääketieteessä ja myös kiinalaisessa lääketieteessä mm. nivelten, ihon ja hengitysteiden hyvinvointiin.

Lisätiedot

Ainesosat
Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Boswellia serrata -uute (AprèsFlex®), Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
 
Annostus
1 kapseli päivässä. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 kaps.
Boswellia serrata -uutetta 100 mg
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa