Mincartil Classic -tabletit

180 tabl.

2830

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

MINCARTIL sisältää kasviperäisiä aminohappoja sekä tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja jokapäiväiseen hyvinvointiin

MINCARTIL-tabletit täydentävät Soria Naturalin MINCARTIL-tuoteperhettä kätevällä tablettivalmisteella, joka sisältää kasviperäisiä aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. MINCARTIL-tabletit ovatkin hyvä vaihtoehto MINCARTIL-jauheen rinnalle silloin, kun tabletti sopii tilanteeseen kätevämmin, esim. matkoilla.

MINCARTIL-tablettien kasviperäiset aminohapot saadaan soijasta. MINCARTIL-tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Ne ovat helppo keino lisätä hyödyllisiä aminohappoja ja ravinteita jokapäiväiseen ruokavalioon!

Aminohapot ovat elimistön rakennusaineita: ne muodostavat proteiineja ja ovat veden jälkeen määrältään suurin rakennusaine kehon soluissa, lihaksissa ja muissa kudoksissa. Aminohapot ovat tärkeässä osassa solujen välittäjäaineina ja osallistuvat biosynteesiin, joka on kaikkien elävien organismien rakentumisen perusta.

Osaa aminohapoista terveen aikuisen ihmisen keho tuottaa itse, mutta yhdeksää elintärkeää aminohappoa saadaan vain ravinnosta. Näitä aminohappoja ovat histidiini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, fenyylialaniini, treoniini, tryptofaani ja valiini.

MINCARTIL-tuotteet ovat ihanteellinen tuoteperhe kaikille, jotka haluavat lisätä helposti ruokavalioonsa näitä ravinteita. Tuotteiden sisältämät vitamiinit ja mineraalit täydentävät kokonaisvaikutusta.

Lisätiedot

Ainesosat
Soijaproteiini-isolaatti, (Glycine max (L.) Merr., siemen), kalsiumlaktaatti, magnesiumsitraatti, stabilointiaine: natriumkarboksimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), mangaaniglukonaatti, B5-vitamiini (kalsium-D-pantotenaatti), A-vitamiini (retinyyliasetaatti), piihappo, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), D-vitamiini (kolekalsiferoli), B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi), B2-vitamiini (riboflaviini).
 
Annostus
3 puristetta 3 kertaa päivässä.
 
Säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä käytä jos sinulla on antidepressiolääke. 
 
Vuorokausiannos sisältää 9 tabl.
C-vitamiini 54,0 mg 68%*
D-vitamiini 4,5 µg 90%*
A-vitamiini 720,0 µg 90%*
B5-vitamiini 5,4 mg 90%*
B6-vitamiini 1,8 mg 129% *
B2-vitamiini 1,4 mg 100%*
B1-vitamiini 1,4 mg 127%*
Kalsium 330,6 mg 41%*
Magnesium 191,5 mg 51%*
Pii 65 mg
Mangaani 2,7 mg 135%*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa