Bodyflex Glucosamin Plus

2490 Norm. 2990ALENNUS -17%

Valitse pakkauskoko:

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Bodyflex® Glucosamin Plus

Nivelruston terveys on keskeinen edellytys nivelen hyvinvoinnille. Nivelrusto toimii nivelessä liukupintana ja iskunvaimentimena kahden luun välissä suojaten niveltä rajoittavien luiden päitä. Nivelrustossa ei ole verisuonia eikä hermoja.
 
Terveellä ihmisellä normaali nivelrusto uusiutuu jatkuvasti. Kohtuullinen liikunta on tärkeää nivelille, sillä se auttaa säilyttämään ja jopa lisäämään nivelruston rakenteellisia ja mekaanisia ominaisuuksia.
Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat rustokudoksen rakennusaineita, jotka ovat tärkeitä rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle.
 
Rusto muodostuu glukosaminoglukaaneista ja proteoglukaaneista. Mikäli näiden tuotanto heikkenee, nivelruston rakentuminen kärsii. Glukosamiinin saaminen ravintolisänä voi lisätä kehon omaa glukaanituotantoa. Kondroitiinisulfaatilla on suotuisa vaikutus rustoon, se mm. edistää rustosolujen aineenvaihduntaa.
 
Kasviperäinen glukosamiinihydrokloridi valmistetaan maissipohjaisesta glukoosista fermentaation avulla, ilman orgaanisia liuottimia. Maissi puhdistetaan huolellisesti tuotteesta, mutta tuotetta ei silti suositella maissiallergikoille.
 
MSM (metyylisulfonyylimetaani) on orgaaninen, vesiliukoinen rikkiyhdiste, jota on luontaisesti ihmiskehossa. Sen pitoisuudet ovat korkeimmillaan erityisesti nivelissä, lihaksissa, ihossa, kynsissä ja hiuksissa. Rikkiä saadaan muun muassa metioniini- ja kysteiini-aminohapoista. MSM on helposti imeytyvää, kun taas rikki muissa muodoissaan on vaikeasti hyväksikäytettävissä.
 
Bodyflex® Glucosamin Plus -ravintolisä tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat rasitukselle.

Lisätiedot

Ainesosat
Glukosamiinihydrokloridi*, Kondroitiinisulfaatti kalasta, OptiMSM® metyylisulfonyylimetaani, Pintakäsittelyaine E 470b *kasviperäinen (maissi)
 
Annostus
1 tabletti päivässä. Ei suositella kasvuikäisille, raskauden tai imetyksen aikana eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
 
Vuorokausiannos sisältää 1 tabl.
Glukosamiinihydrokloridia 500 mg
jossa glukosamiinia 415 mg
Kondroitiinia 400 mg
OptiMSM® metyylisulfonyylimetaania 300 mg
 
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
Valmistettu Suomessa

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa