Munken's bisalva mehiläisvoide

50 g

1060

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Munken’s Bisalvan ydin on aito, puhdas mehiläisvaha. Voide on täysin vedetön ja sen valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnon omia raaka-aineita; kasviparafiinia, mehiläisvahaa ja -prpolista, oliiviöljyä, neilikkaöljyä ja B2-vitamiinia.

Lisätiedot

Mehiläissalvan valmistuksessa noudatetaan edelleen vanhan luostariapteekin laatimaa reseptiä.Kuivalle ja halkeilevalle iholle
Rohtuneille huulille
Rikkinäisille kynsinauhoille
Pakkasvoiteeksi kasvoille

Munkin mehiläisvoide on vanhan luostarireseptin mukaan luonnon raaka-aineista valmistettu ihovoide. Se sopii kaikille ihon rohtumista tai kuivista ja halkeilevista huulista kärsiville. Voiteella on rohtumia ennalta ehkäisevä ja hoitava vaikutus päivittäisessä käytössä.

Suositellaan kaikkiin ihoa ja huulia rasittaviin olosuhteisiin; kuivasta talvi-ilmasta aina etelän auringon lämpöön. Sopii myös finnien, rikkinäisten kynsinauhojen ja muiden ihovaurioiden hoitoon.

Vedetön mehiläisvoide sopii talven pakkaskeleihin. Täysrasvainen voide suojaa ihoa paleltumisvaaralta.

Annostusohje
Sivellään iholle vähintään kahdesti päivässä tai tarpeen mukaan.

Voide sopii rohtuneen ihon ja huulien akuutteihin tarpeisiin, mutta myös päivittäiseen käyttöön. Käyttörajoitukset Herkkien mehiläisallergikkojen tulee noudattaa varovaisuutta voiteen käytössä. Tuotteen ainesosat ja säilytys Paraffinum liq., Cera flava, Olea europaea, Eugenia caryophyllus, Propolis cera, Riboflavin.

Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Säilytä tuote huoneenlämmössä.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa