Lemminkäisen äidin terva-pihkasalva

19 g

1050 Norm. 1235ALENNUS -15%

Tuote on heti varastossa

5,00 (1 kpl)

Tuotekuvaus

  • Ihon halkeamiin
  • Ihon kovettumiin ja känsiin
  • Huonovointiselle iholle
  • Finneihin
  • Luonnonraaka-aineet, ei sisällä vaseliinia

 

Desinfioivan, hoitavan ja pehmentävän ominaisuuden ansiosta salvaa voidaan käyttää ihon halkeamissa, kovettumissa ja paksunnoksissa sekä iholle, joka tarvitsee pihkan desinfioivaa vaikutusta.

Terva-pihkasalva on erinomainen myös hyönteisten pistoksiin ja niiden karkottamiseen.

Männyn terva on antibakteerinen ja desinfioiva. Terva on oiva apu halkeilevan ihon ja finnien hoidossa.

Kuusen ja männyn pihka ovat antibakteerisia ja desinfioivia. Takiaisenjuurta on käytetty perinteisesti ihon hoitoon.

Auringonkukansiemen- ja oliiviöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja sekä tärkeitä rasvahappoja. Mehiläisvaha on tunnettu jo tuhansia vuosia arvokkaana ihoa hoitavana aineena.

Lisätiedot

Käyttöohje:

Sivellään hoidettavalle iholle tarvittaessa tai päivittäin muutama kerta. Hoitovaikutusta voidaan tehostaa peittämällä alue siteellä.

Ainesosat:

Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Pyroleum pini (terva), Pinus sylvestris (männyn pihka), Picea abies (kuusen pihka), Picea abies (kuusi, kukkaterapeuttinen uutos)*, Urtica dioica (nokkonen, kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*.

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ka luomustandardit. Ei eläinkokeita tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (1 kpl)Piilota

Marja-Leena Koivikko 17.07.2017

Aivan ihana, hoitava voide. Tervan tuoksu, joka tuntuu tuotteessa eniten, puhdista ihoa ja hoitaa sen kuntoon yhdessä pihkan kanssa. Kaikki hiertymät, ihottumat ym. hoituvat tällä. Kannattaa kokeilla kaikkiin iho-ongelmiin. Minulla on vanha äiti, joka makaa sängyssä ja tulee kaikenlaisia pahoja hiertymiä ja punoittavia ihokohtia. Kaikki parantuvat tällä ja iho tulee taas ihan normaaliksi, suosittelen!!