Vitanetti suosittelee

Baba de Caracol Etanavoide

100 ml

35,- Norm. 4990ALENNUS -30%

Tuote on heti varastossa

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Baba de Caracol on luonnon ihmeaine, joka havaittiin täysin sattumalta. Se häivyttää kiusallisia iho-ongelmia: aurinko- ja ikäläiskät, häiritsevät pisamat, juovat ja rypyt, arvet (jopa koholla olevat, rumat arvet ja keloidit), akne-jäljet, ruusufinnit, venymisjäljet ja raskausarvet.

Lisätiedot

Kaikille ihoalueille - kaikille ihotyypeille
Voidetta käytetään seuraavissa tapauksissa: Lisäämään ihon kimmoisuutta ja uudistumista, ehkäisemään ryppyjä ja juonteita, eliminoimaan auringon aiheuttamia ihon vanhenemismuutoksia, ehkäisemään aknea ja ihotulehduksia, häivyttämään aknen jättämiä jälkiä, edistämään haavojen paranemista, ehkäisemään arpien muodostumista, häivyttämään ihon venymis- ja raskausarpia, uudistamaan ihoa ja korjaamaan selluliittivaurioita. Voidetta voi käyttää joko ainoastaan kasvoihin tai haluttuun ihoalueeseen, mutta se sopii myös koko keholle. Fyysinen ja kemiallinen analyysi on osoittanut, että koostumus vastaa ihmisen ihon tarpeita ja sisältää seuraavat faktorit:
1. Luonnollinen allantoiini-tekijä: Tämä ei ole sama kuin synteettinen allantoiini, jota voiteisiin lisätään, vaan juuri se aine, mikä tekee ihon uudistumisen mahdolliseksi ja häivyttää arpikudosta niin, että sen tilalle tulee uutta ihoa, haavat paranevat nopeasti, eikä niistä jää arpia.
2. Luonnolliset glukoproteiinit, aminohapot ja koentsyymit sekä bioaktiiviset, luonnolliset vitamiinipitoiset yhdisteet: Nämä ovat uudistumaan pyrkivien ihosolujen täyttä ravintoa. Etanan "maidossa" ne ovat sitoutuneena sellaisiin aineosiin, jotka mahdollistavat niiden imeytymisen suoraan soluihin. Tuloksena on raikas ja pehmeä iho.
3. Luonnollinen kollageeni ja luonnollinen elastiini: Nämä aineosat muodostavat suurimman osuuden ihmisenkin ihon sidekudoksesta.
4. Luonnollinen glykolihappo: Tämä mahdollistaa ihon kuoriutumisen ja kuolleiden solujen poistumisen. Kuolleet solut ovat ihon päällimmäisenä kerroksena, jonka paksuus saa ihon ryppyilemään ja tekee juonteita.
Vaikuttavat aineet ovat sitoutuneet liposomeihin eli pieniin öljypallosiin, jotka koostuvat samanlaisista pintalipideistä kuin solukalvotkin. Siksi vaikuttavat aineet menevät suoraan soluihin oikeassa suhteessa ja ovat valmiina solun tarpeisiin sen uudistuessa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa