Lily Lolo mineraaliluomiväri Golden Lilac

6,- Norm. 850ALENNUS -29%

Valitse pakkauskoko:

Tilaustuote

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

Mineraaliluomiväri on pitkäkestoinen, kestävä ja runsaspigmenttinen vaihtoehto silmämeikkiin. Luo kevyempi kuulto tai kerrosta intensiivisen katseen aikaansaamiseksi.

Mineraaliluomiväriä voi käyttää kuivana, jolloin lopputulos on luonnollisen hillitty tai levittää kostutetulla siveltimellä, jolloin sävy muuttuu erittäin intensiiviseksi.

Mineraaliluomivärejä voi käyttää myös rajausten tekemiseen kostutetulla rajaussiveltimellä.

  • Lukittava kansi, joka ei vuoda tai aiheuta sotkua
  • Luonnollinen ja hellävarainen koostumus
  • Voimakkaat ja vahvat pigmentit
  • Silkkinen ja helposti levitettävä rakenne
  • Vegaaninen
  • Hengittävä koostumus, joka ei tuki ihoa

Lisätiedot

Lily Lolo mineraaliluomivärit sopivat vegaaneille seuraavia sävyjä lukuunottamatta: Gold digger, Golden lilac ja Black sand.

VINKIT

Levitä mineraaliluomiväriä luomivärisiveltimellä kevyt kerros koko liikkuvalle luomelle. Lisää sen jälkeen Socket Line -siveltimellä tai Eye Blending -häivytyssiveltimellä tummempia sävyjä silmän ulkonurkkaan.

Entistä intensiivisemmän lookin aikaansaamiseksi suorittelemme sekoittamaan mineraaliluomivärin joukkoon suihkauksen tai kaksi Lily Lolon meikkisprayta, jolloin saat entistä täyteläisemmän koostumuksen ja sävyn.

Pakkauskoko: 2g

INCI
MICA [+/- CI 77491 (IRON OXIDE), CI 77499 (IRON OXIDE), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 75470 (CARMINE)]

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa