Lacto seven säästöpakkaus

1790 Norm. 1890ALENNUS

Tuote on tilapäisesti loppu Tilaa saatavuustiedote >

Ei arvosteluja vielä (Arvostele)

Tuotekuvaus

LACTO SEVEN on ainoa maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus -ja Bifidobacterium -kantoja).
Elävät maitohappobakteerit, probiootit, ovat hyödyllisiä bakteereita, jotka ylläpitämällä suoliston normaalia bakteerikasvustoa, edistävät vatsan ja suoliston hyvinvointia ja vahvistavat elimistön luontaista vastustuskykyä kaikenikäisillä.

Lisätiedot

LACTO SEVENIN maitohappobakteerit ovat proteiinipäällystettyjä, joten ne kestävät hyvin sekä maha- että sappihappoja. Näin ne säilyttävät aktiviteettinsa paksusuoleen saakka, jossa probiootit vaikuttavat.

LACTO SEVENIN sisältämä inuliini on luonnon kasvikuitu. Inuliini toimii paksusuolessa hyödyllisten probioottien ravintona edistäen niiden lisääntymistä, toimintaa ja kiinnittymistä suolenseinämään.

LACTO SEVEN ylläpitää ja palauttaa suoliston normaalia mikrobistoa. Se on hyväksi mm. antibioottien aikana, etelän matkoilla, ruokavaliomuutoksissa, tai jos laktoosi ei sovi.Annostus:
Aikuisille 1-2 tablettia, yli 2-vuotiaille lapsille 1 tabletti aamuin illoin. Tabletti voidaan sekoittaa nesteeseen. Päiväannos sisältää 0.8-1.6 miljardia maitohappobakteeria ja inuliinia 600-1200 mg.

Valmistaja:Vitabalans

Arvostelut

Arvostele tämä tuoteAvaa

Tuotteen saamat arvostelut (0 kpl)Avaa